#23 Colin Kâzım Richards

Kadro planlamasında ki hatalarımızdan biride CKR.

Bu yoklukta bunu ve Erman'ı göndermek büyük aptallıktı.

tamam yabancı sınırı var da o ne yorumlar ya, okuyan ronaldo falan zannedecek. kazım kazım bizim formamızı rüyasında bile göremeyecek bi futbolcu. böyle ikinci sınıf futbolcuların yeri yok. beğenmediğimiz erman bundan birkaç gömlek üstün.

Fatih Terim "adaleti" beyler mantık aramayın. Pehlivan torpili yok ki adamda Aydın'da ki gibi.

Ermanın sol kanatda pek etkili olabilecğeini sanmıyorum ama

Kazım mancinin antremanını yeseydi kesinlikle bizde çok iş yapardı.

Mancini tıpkı şu an GS lı topçulara tek tek nasıl oynamaları gerektiğini öğrettiği gibi Kazımıda adam ederdi.

---------------------------------

Düşünebiliyormusunuz takımınızdaki menşei sol bek olan 2 türkden birini yok pahasına gönderiyorsunuz ve biri sonradan olma yabancı ve diğeri tek türk olan hakan baltaya kalıyorsunuz.

Sonra takımınızda yeri sağ kanat olan sağ kanat oynayabilecek 2 türkden birini yok pahasına gönderiyorsunuz (Hamit ve Kazım) ve sizi bırakmış sonrada kulüp bulamamıi 3 ay yatmıs adama imza attırıyorsunuz.

Sonra biri sakatlanınca ya türk orta saha oyuncusunu devşiriyorsunuz yada kontenjanınızı yabancıdan yana kullanıyorsunuz.

Kazım ve Çağlar birinci GS kalitesinde üst sınıf oyuncular değiller .

Ama şu kadro yapılanmasında göbekde bu kadar birikim yapacagına yada aydına imza attıracağına Kazim ve çağları takımda tutmanız çok daha mantıklıydı.

Kimse bu gönderilecek oyunculara yönetim karar verdi demesin YEMEZLER....

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VYQ7mqnx7vk[/media]

Ne maçtı be.Az daha Şekerspor'a bile yeniliyorduk.Kalecilerine uyuz olmuştum.Kazım çalımlayıp golü atınca içimin yağları eridi.

Dandik Hollanda ligi'nde 3.macinda 2.golünü atmis. Türkiye Ligi bile daha kaliteli.

Geri
Üst Alt