- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
Bencede rize maçında oynamamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ay kadar taraftarin gözüne girecek şekilde oynar sonra bir kaç teklif ve GALATASARAY'in çocuğu haberi yaptırır.
Pastacı abisi gibi 5 senelik sözleşmeyi kapar
Sonra yine kendini sakatlar ve salon çalışmalarına devam eder.
Sonra yine kendini sakatlar ve salon çalışmalarına devam eder.
Mesele kulübün kaynaklarının heba edilmesi.
Bir gün olsun Muslera'nin aldığı ücrete ses ettiğimi gördün mü?
Formasının hakkını veren ve ayak oyunları yapmayan her oyuncuyu severim.
Mesele kulübün kaynaklarının heba edilmesi.
Bir gün olsun Muslera'nin aldığı ücrete ses ettiğimi gördün mü?
Formasının hakkını veren ve ayak oyunları yapmayan her oyuncuyu severim.
Fener daha fazla maaş veriyordu, kendileri açıkladılar o minvalde.Transferde feneri ortaya atip fazla maas kapmis olabilir bizden
Başakın ne teklif ettiğiniz nerden biliyorsun ya da bizimkilerin yüksek teklif etmediğini zira o minvalde olan Belhanda 4 milyon euro alıyor farkındaysan.Ben Cimbomun çocuğuyum bakın Başak'in bana teklif ettiği bir ton maaşı ( 1 milyon euro) redettim vs.
Oysa ki bilmezler daha yağlı bir kapı ( 1.7 m) buldum
Son dakika haberine göre Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor'un milli futbolcusu Emre Akbaba'nın transferinden vazgeçtiğini açıkladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada Emre'nin transferi konusunda Ocak 2018'de hem oyuncuyla hem menajeriyle hem de kulübüyle anlaşma sağlanmasına rağmen ilerleyen süreçlerde başka kulüplerden gelen teklifler nedeniyle teklifin 3 kat artırılmasının istendiği ve bu nedenle transferden vazgeçildiği bildirildi""Başakın ne teklif ettiğiniz nerden biliyorsun ya da bizimkilerin yüksek teklif etmediğini zira o minvalde olan Belhanda 4 milyon euro alıyor farkındaysan.
Belhanda ile emre bir mi abi adam 21inde montpellieri tek basina şampiyon yapti sonra kievle shakhtari gecti 2 kez bizle ve nice ile yaptiklari da malum, herkesçe taninan biri ayrıca... böyle biri ile kariyerinde en büyük basarisi milli takımla maca cikmak olan biri kiyas yapilamaz.Başakın ne teklif ettiğiniz nerden biliyorsun ya da bizimkilerin yüksek teklif etmediğini zira o minvalde olan Belhanda 4 milyon euro alıyor farkındaysan.
Ya Can çok boş yapıyorsun. Montpellierl bilmesek tek başına şampiyon yaptığına inanıcaz sonraki kariyeri direkt düşüş onun muadilleri 1.5 falan kazanıyor maks.Belhanda ile emre bir mi abi adam 21inde montpellieri tek basina şampiyon yapti sonra kievle shakhtari gecti 2 kez bizle ve nice ile yaptiklari da malum, herkesçe taninan biri ayrıca... böyle biri ile kariyerinde en büyük basarisi milli takımla maca cikmak olan biri kiyas yapilamaz.