#23 Emre Akbaba

Beğenmiyorum. Skora katkısı olmadan beğenmem de mümkün değil. Yok takım oyununa katkısı varmış yok asistin asistini yapıyormuş falan geçelim bu işleri. O açıdan bakarsak Belhanda bile daha faydalıdır.

Belhandayi özlettin bu rezil performansın ile

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk yarıda beğendim ama ikinci yarı yine saç baş yoldurdu. Artık ilk 11 çıkmaması gerekiyor. Zarar veriyor kaçırdığı basit pozisyonlarla.

Pozisyonlarin icinde herzaman var

Istatistik yapsa yani gol atmaya baslasa cok iyi olacak özgüveni yerine gelecektir

Geldiginden beri ilk defa yere (surekli) dusmeden oynuyor, koordinasyonu sonunda saglamis gozukuyor.

Herkes gommus ya, sadece gol atamadigi icin. 500% eminim gecen hafta 1 gol bu haftada 1 gol atmis olsa Emreden iyisi yoktu...

Haklisiniz, pozisyonlari kaciririyor AMA her pozisyonun icinde. Ceza sahasina bi daliyor millet kimi tutacagini sasiriyor. Kisa guzel paslasmalari oluyor ceza sahasinda. On tarafta hep hareket ediyor, hic sabit durmuyor. Sadece bu bile kocaman bi + benim gozumde..

Bence bu kadroyu bozmamaliyiz. Belki Sarachi girebilir takima ama gerisi boyle devam etsin. 3. bolge statik oynayan oyunculardan gina gelmisti, otursunlar milyonluk essekler. Belki akillarini baslarina alirlar (hic sanmiyorum)

Not: 1 gol atsin, gerisi gelecek gibi sanki (tahmin/temenni).

Skor yapmazsa bi hiç

Sözleşmesi uzatılır yerli kuralı geliceği için senelik 2324 tl uygundur

Geri
Üst Alt