#23 Emre Akbaba

Nasıl destek olmuştuk sakatlandığında.

Karşılığı buymuş demek ki.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ömer bayram ve akbaba ile sözlesme yapilirsa teknik heyet kendi cebinden ödesin bunlarin paralarini.

Vay bee nereden nereye...

İlk geldiği dönem Alanya maçında tribündeydik. 6-0 yendik takım makine gibiydi. 2 gol atmıştı...

Allah hiç bir futbolcuya büyük sakatlıklar yaşatmasın... Gerçekten çok zor bir durum.

Yediğimiz göllerde resmen bilerek yürüyordu.
Savunmaya katkı vermedi.

Bunun anlamı hainlikten başka bir şey değildir.

Aynısını geçen sene donk yaptı.
Ödüllendirip sözleşme uzattık bir de kaptan yaptık bu sene de aynısını bu vitaminsize yapar hoca.

Başka GALATASARAY yok!

Bununla da yeni sozlesme yapilmasin, Selcuk Inan v.2 olacak oldu zaten. 3 yildir 1 gram gelisme yok. Kendisini severim ve gelmesini cok istemistim zamaninda ama olmadi iste, zorlamaya gerek yok.

belki ben kaçırdım da 1.5 milyon euro istediğini kim söyledi? he değil 1.5 milyon 300 bin euro bile etmez o ayrı ama kulüp içinden devamlı birileri zam istedi haberlerinin çıkmasını ben pek masum bulmuyorum. sanki yönetim tarafından hep bir şeylere zemin hazırlanıyor. anlaşma yapılmadı serbest kaldı diyelim bu sefer verilen bonservisin hesabı sorulmasın diye yol mu yapıyorlar nedir.

Yav tamam biz de istemiyoruz da eşine neden kötü yorumlar yapılıyor? Ayıp denen bir şey var.​

Yav tamam biz de istemiyoruz da eşine neden kötü yorumlar yapılıyor? Ayıp denen bir şey var.​

Bende tasvip etmiyorum ama millet bikti artik yatarak para kazanan oyunculardan. Bir sekilde seslerini duyurmak istiyorlar. Galatasaraya kapak atan 10 sene cebini doldurmadan ayrilmiyor. Her yerden sözlesme uzatildi haberleri gelmeye basladi, sabirlari zorluyolar.

Geri
Üst Alt