#23 Emre Akbaba

gidin terime yazın bunları adamı terim oynatıyor

bıhtıh vallahi bıhtıh her hafta 10-11 oynuyoruz

Zerre eleştiriyi haketmiyor bu maç. Şu zemini görüp , normal de ayakta duramayan adamı ilk 11 oynatan da kabahat. Şurda Akbaba'nin henüz sakatlanmamış olması bir başarıdır. Bırakın iyi oyunu felan. Adam haftalardır formsuz. Hala ilk 11. Onu geçtim. Formda olsa bile su zeminde oynatilacak son adam yahu

Oynayan mı oynatan mı suçlu?

Bu adam aylardır oynadığı her maç ben topçu mopçu değilim diyor. Bunu sadece forumdakiler mi görüyor?

Genç futbolcularından biri sadece bir maçta böyle oynasaydı çoktan kadro dışı bırakılırdı.

Stili hakkında transfer olduğu dönem gol ve asist yaptığında övülür, bunları yapmadığı her maç eleştirilir demiştim.

Onu bunu şunu geçtim. Üç senede nasıl fiziksel olarak kendini bir gram geliştirmezsin? Her dokunuşta seni toptan uzaklaştırıyorlar, çimleri öpüyorsun.

En büyük eleştirim o. Tabii ki diğer suçlu da hocası. Hazırlaması lazım.

Stili hakkında transfer olduğu dönem gol ve asist yaptığında övülür, bunları yapmadığı her maç eleştirilir demiştim.

Onu bunu şunu geçtim. Üç senede nasıl fiziksel olarak kendini bir gram geliştirmezsin? Her dokunuşta seni toptan uzaklaştırıyorlar, çimleri öpüyorsun.

En büyük eleştirim o. Tabii ki diğer suçlu da hocası. Hazırlaması lazım.
Evet hala her tehlikeli pozisyonun içinde var, kaçırdığı için sövülüyor ama bunun kadar pozisyonların sürekli içinde olan başka oyuncu yok.

oynadıkça düzelebilir demiştim,

güncelleyeyim. zor düzelir artık.

Evet hala her tehlikeli pozisyonun içinde var, kaçırdığı için sövülüyor ama bunun kadar pozisyonların sürekli içinde olan başka oyuncu yok.
Doğru. Ben gol yollarına koşularını dediğin gibi beğeniyorum. Biraz fiziksel kuvvetini geliştirse hakikaten katkısı çok artacak.

Geri
Üst Alt