Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.444
- 4.829
- 1.618
Bu adamin kontratini uzatan haindir, hatta komisyon yiyodur!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben alnindan öperim kaptaninarda bunu dövse zerre üzülmem
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
emreye sallamak kolay geliyorOynayan mı oynatan mı suçlu?
Bu adam aylardır oynadığı her maç ben topçu mopçu değilim diyor. Bunu sadece forumdakiler mi görüyor?
Tamam emre ye sallarsin. 1- 2 maç adam sürekli 11. Her şeyi geçtim. Su zeminde oynatilacak son adam yine ilk 11. Artık hocaya sallamak lazimemreye sallamak kolay geliyor
rtaş bu zemınde oynatmanın tek acıklaması olabilir hoca emreyi istemiyorTamam emre ye sallarsin. 1- 2 maç adam sürekli 11. Her şeyi geçtim. Su zeminde oynatilacak son adam yine ilk 11. Artık hocaya sallamak lazim
yazdımgidin terime yazın bunları adamı terim oynatıyor
Evet hala her tehlikeli pozisyonun içinde var, kaçırdığı için sövülüyor ama bunun kadar pozisyonların sürekli içinde olan başka oyuncu yok.Stili hakkında transfer olduğu dönem gol ve asist yaptığında övülür, bunları yapmadığı her maç eleştirilir demiştim.
Onu bunu şunu geçtim. Üç senede nasıl fiziksel olarak kendini bir gram geliştirmezsin? Her dokunuşta seni toptan uzaklaştırıyorlar, çimleri öpüyorsun.
En büyük eleştirim o. Tabii ki diğer suçlu da hocası. Hazırlaması lazım.
Doğru. Ben gol yollarına koşularını dediğin gibi beğeniyorum. Biraz fiziksel kuvvetini geliştirse hakikaten katkısı çok artacak.Evet hala her tehlikeli pozisyonun içinde var, kaçırdığı için sövülüyor ama bunun kadar pozisyonların sürekli içinde olan başka oyuncu yok.