#23 Emre Akbaba

Pek futbolcu eleştiren birisi değilim, en azından saplantı haline getirmem isimleri, bu sezon en çok eleştirdiğimi, beni yoran isimlerin başında da Emre geliyor. Performansı kötü ama bir maçta Belhanda ile birlikte öylece rakibi izleyip yedirdiği gol canımı sıkmıştı. Bunlardan hariç Emre uzun zamandır çok formsuz bunda hepimiz hem fikiriz zaten ama şu hali bile Mert Hakan'dan daha kaliteli. Bazen eleştirirken dozunu mu kaçırdık acaba diye düşünüyorum rakipteki şu futbolcuları görünce. Umarım en kısa sürede toparlanır ve sezon kalanında takıma katkı verir.

bu adamin mac kadrosunda olmasi bile ilgincti. ben sakatliktan cikmis ogulcan'i mac kadrosunda bekliyordum. bu eleman oturdu kulübede.

gedson ve feghouli kadroya girince bunun mac kadrosuna girmesi bile imkansiz hale gelir

bu adamin mac kadrosunda olmasi bile ilgincti. ben sakatliktan cikmis ogulcan'i mac kadrosunda bekliyordum. bu eleman oturdu kulübede.

gedson ve feghouli kadroya girince bunun mac kadrosuna girmesi bile imkansiz hale gelir
Hoca Başakşehir ile takas işinde kullanmak istedi bence ondan oynattı.

Hoca'nın bunu pek tutmadığını sanıyorum.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Dun en faydalı gunuydu. Hep boyle ol canimizi ye kardesim. Kulübede cok iyi.

Herif canli izledigim ilk macta ayagini kirmisti. Galeriyi karistirken buldum.
Screenshot_20210208-023644_Photos.webp

Bu adamla sözleşme uzatılacağına, Salihi alsınlar daha iyi yaw.

yazık buna verilecek paraya. bırakın gitsin

Şu anki seviyesi ptt1. lig seviyesi güç yok hız yok şut yok defansa yardım yok .yaptığı tek şey ayağına top gelince yana pas geriye pas riske girmeden oynamak şuanki haliyle gidecekler listesinin en başına koyarım net

Geri
Üst Alt