#23 Emre Akbaba

Her türlü sağlık probleminin en ağırını geçiriyor, garip cidden. Allah şifa versin.

herifçioğlu lotoyu bizle tutturdu, sonra şans bi kere gülmedi heralde yüzüne.

geçmiş olsun.

Kovidi atlattıysa ne bireyseli hala?

İki sezondur sezon öncesi kampını kaçırıyor yeter yav.

umarım bır an once takıma doner ama galatasaraydan baska bır takıma doner amator yetenek

Bonservisi 4 milyon euro. Maasi 1.75 milyon euro (idi). Simdiki maasi yaklasik 800 bin euro. Toplam maliyeti 10 milyon euro'yu gececek bu sezonla birlikte. 10 bin euro etmeyecek adama 10 milyon euro harcatan yönetim ve teknik direktor ihanet etmistir gs'ye. Hadi bir hata(?) yaptiniz aldiniz, sozlesmesi bitmis hala niye uzatıyorsunuz? Ikinci ihanet.

Hastaymis bu arada. Cok gecmis olsun.

Dikkat etsin hazirlanirken sakatlanmasin yine.

Emre akbaba bu takımda kalacaksa bir pozisyona evrilmeli. Ya kanat forvet yada 8 numara çift yönlü ortasaha. Böyle pozisyonsuz hepsinden 6 lık verimle bu takımda yeri yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Akbaba cift yonlu orta saha olamaz. O bolgenin her iki yonunu de iyi oynayamaz. Bence oynadigi zaman sag acik oynamali. Sola cekip orta kesmeli, ya da sut cekmeli. Zaten en etkili yonu de bu.

Emre Akbaba oyunu dikte edecek bir oyuncu degil. Vizyonu iyi degil. Ara paslari kaliteli degil. Fiziki yonden de kalitesiz bir oyuncu.

Gol yollarina kosulari, ortalari ve sutlari fena degil. Su noktadan sonra ondan farkli seyler beklemek yanlis. En guclu oldugu yonlerden yararlanmaliyiz. Bu da sag acik da olur diye dusunuyorum.

Son not da Emre Akbaba ilk 11 oynamamali. Yedekten girecek bir oyuncu olmali.

Sağlık için spor yapıp para alan cinslerden.
Giresun falan istiyor haberi vardı ver gitsin ya iyi olursa dönsün olmazsa feshet

geçmiş olsun

( yok sakatlığı falan yok da hazır girmişken başlığa peşinen yazayım dedim )

Geri
Üst Alt