#23 Emre Akbaba

Yalnız Aziz o duruma düşse bir şekilde alırdı Akbaba'yı, Alper transferinin kopyası olmuş.

Bu sezon CL'de iyi oynarsa, mutlaka teklif gelir. Eger 10m falan bir teklif gelirse sezon sonu, ben olsam direk satarım.

Hala Emre'nin yapabileceklerini çoğu kişi bilmiyor, anlamıyor.

Yarın öbürgün bu adam dribbling yapmıyor diye eleştiriler falan gelmeye başlar.

çok fazla haberi yapılıyor hiç hoşuma gitmiyor bu durum.
Bir ara Selçuk için "Türk futbol tarihini değiştiren adam" diye haberler yapıyorlardı. milli takım olayı, alevilik-sünnilik tartışmasına kadar baya baya haberler dönüyordu. Sonrası malum.

Büyük başkan yine gönülleri fethetmiş. :tbr:

22566.jpg

Vurmayın arkadaşlar yeter artık; öldüm!

Golcu 10 numara 8 numara ile sağ içle filan hiç ugrasmamak gerek 10 numaraya koyacaksin Alex gibi cakicak gollerini

2 tane gol atti diye inanilmaz sisirilen topcu.

Kasimpasa macinda gene ana avrat duz giderler.
Iste bu bakis acisi Adami delirtiyor.Sen Galatasaray taraftari isen, Bu adam da senin tuttuğun takimin Futbolcusu ise, Insallah daha iyi olur demen, gerekirkeen Tinerciler gibi gelip, burda 2 gol atti diye sisirilen topcu dersen olmuyor. Taraftarlik bu değil tamam sisirmeyelim. Evet ama bunu da yapmayalim.

Antalyaspor nasıl bedava bıraktı bu Emre'yi inanamıyorum. Eto'o'yu falan alınca havaya girdiler, yolladılar adamı.

Niye negatif dusunuyon peki ben onu anlamiyorum

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha hic birsey kanitlamamis birisi. 2 gol atti diye goklere kaldirmanin anlami yok.

Iste bu bakis acisi Adami delirtiyor.Sen Galatasaray taraftari isen, Bu adam da senin tuttuğun takimin Futbolcusu ise, Insallah daha iyi olur demen, gerekirkeen Tinerciler gibi gelip, burda 2 gol atti diye sisirilen topcu dersen olmuyor. Taraftarlik bu değil tamam sisirmeyelim. Evet ama bunu da yapmayalim.

Ya birak, 2 hafta sonra ana avrad duz gidersiniz simdi 2 gol atti diye pohpohluyorsunuz.

bizim Ribery'i kaçırmamız gibi bir şey ya Emre'yi bedava kaptırmak.
yok yaw bizim yaptığımız baya üst listeye oynar. listede birincilikte pogba vardır ama. manunun kendi yetiştirdiği adamı bedavaya verip 100 küsür milyona geri alması. yüz kızartıcı bir olay.

Geri
Üst Alt