- 18 Temmuz 2009
- 80.772
- 225.469
- 5.093
Yalnız Aziz o duruma düşse bir şekilde alırdı Akbaba'yı, Alper transferinin kopyası olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Furki artık kuşlar sana like atar olmuş![]()
Okudugum kadarıyla "Emre bize gelmeye ilgiliydi" diye imada bulunmuş.Evet. Turkuvaz medya boykotu ve ardından Emre'nin hakkını teslim etmesi çok hoşuma gitti.
Iste bu bakis acisi Adami delirtiyor.Sen Galatasaray taraftari isen, Bu adam da senin tuttuğun takimin Futbolcusu ise, Insallah daha iyi olur demen, gerekirkeen Tinerciler gibi gelip, burda 2 gol atti diye sisirilen topcu dersen olmuyor. Taraftarlik bu değil tamam sisirmeyelim. Evet ama bunu da yapmayalim.2 tane gol atti diye inanilmaz sisirilen topcu.
Kasimpasa macinda gene ana avrat duz giderler.
Niye negatif dusunuyon peki ben onu anlamiyorum2 tane gol atti diye inanilmaz sisirilen topcu.
Kasimpasa macinda gene ana avrat duz giderler.
can arat'a göre eto göndertmiş. eto yalanlamış tabi.Antalyaspor nasıl bedava bıraktı bu Emre'yi inanamıyorum. Eto'o'yu falan alınca havaya girdiler, yolladılar adamı.
Daha hic birsey kanitlamamis birisi. 2 gol atti diye goklere kaldirmanin anlami yok.Niye negatif dusunuyon peki ben onu anlamiyorum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iste bu bakis acisi Adami delirtiyor.Sen Galatasaray taraftari isen, Bu adam da senin tuttuğun takimin Futbolcusu ise, Insallah daha iyi olur demen, gerekirkeen Tinerciler gibi gelip, burda 2 gol atti diye sisirilen topcu dersen olmuyor. Taraftarlik bu değil tamam sisirmeyelim. Evet ama bunu da yapmayalim.
can arat'a göre eto göndertmiş. eto yalanlamış tabi.
yok yaw bizim yaptığımız baya üst listeye oynar. listede birincilikte pogba vardır ama. manunun kendi yetiştirdiği adamı bedavaya verip 100 küsür milyona geri alması. yüz kızartıcı bir olay.bizim Ribery'i kaçırmamız gibi bir şey ya Emre'yi bedava kaptırmak.