#23 Emre Akbaba

seneye sözleşmesi bitecek. süperligin ilk yarısındaki performansına göre aralıkta sözleşme önerilebilir.

Bu sene faydalı olacağını düşünüyorum.
Gayet iyiydi.

Kendini beğenmem ama çok istekli kaliteli işler de yapıyor.beni yaniltacak inşallah.

ilk yariya yetisemedim,(ilk yari ozetinde muthis bir ara pasi var kereme derinden, yuzde yuz asist olan, kaleeci guzel kurtardi)... 2.yariyi izledim, kanimca sahanin en iyi iki oyuncusundan biri idi performans bazli. statik durmamasi bolca yer degistirmesi ,topa kendini gostermesi, pas yolu olmasi, defans olarak sol bekinin acigini kapatip yardimi bir tik ekstra yapmasi, bir kac onemli ve stratejik faul almasi ,orta da denge ve momentumun bizde kalmasinda etkisi onemli idi tarafim adina. bu hazirlik kampinda daha once de belirttigim minvalde ilerliyor.~genel anlamda *yunusla beraber kampin yildizi oldugunu kanaatindeyim.

Emre fotvet oyuncusu goşü koklar, pozisyon arar, sol ayağı iyidir. Ama ortasaha olarak değelendirildiğinde kalite eksikliği direkt ortaya çıkar.

Vallahi göz doldurdu. Hele ilk yarı bir top var lincoln mübarek havada top sektirerek çalım atıyor.
Yaşını almış olsa da bazı transferlerden yeni şeyler öğreneceğini düşünmekteyim. Kaliteli ayaklarla birlikte antrenman yaparak hem özgüven depolar hem yeni şeyler görürüz gibi.

Keremin kaçırdığı pozisyondaki dokunuş harikaydı. Umarım bu sefer güvenimizi boşa çıkarmaz.

kendisine *kerem ve mac basliginda deginmistim buradan da vurgulamak isterim - hak ediyor kanimca:

tarafim adina ise , genel avrupa futbolunda son yillarda izledigim en guzel ve en kollektif gol yapim asamasi ve sonuclanisi diyebilirim kendi adima.

*emre akbaba ve sergio en bold basroller bu *gol_olusumunda. muthis dikine hizli bekletmeden one paslama yapmalari goze hos geldi en azindan tarafim adina.

gol sekansi *baslangic ve *bitis : merkezde *sergio dusen top rakibe gidecekken araya girip topu guzel yumusak dokunusla *emre akbaba'ya pas olarak tipliyor ~ *emre akbaba harika sekilde barca/mancity tandansli dar alanda iki rakibin arasindan sergio'ya ivedi topu atmasi ile baslayan merkez tandansli *hizli kollektif akimda ~pasi alan *sergio topu en on merkezdeki *gomis le bulusturuyor ~ tam bu sirada sahneye *kerem cikiyor ~

bu pozisyonu detaya indirmemin nedeni, basta *emre ve *sergio nun modern ortasaha ornklerine guzel mini bir gol sekansli resitalini baslatmis olmalari dolayli ~akabinde de *kerem'in yeni oyun kurgumuzdaki ornek olarak bu gol baslangicin dan bitimine dek durdugu ve adimladigi noktalar. kanat cizgiye degilde daha cok kanat ic ve forvet arkasi bir denklemde pozisyon almasi cok degerli idi hem bu gol hem genel maca yonelik kendisi ozelinde. bu baglamda okan hoca nin taktiksel kurgularini begendigimi de belirtmek isterim. kanat ve kanat ic hem kerem hem yunus'un kullanim sekli baglaminda. merkez orta ve on saflarda sergio ve emre'yi de benzer denklemde olumluya bilirim.

~gole gomis le kaldigimiz yerden devam edersek,
gomis son radde de sergio dan aldigi guzel pasi bir pivot edasiyla kerem'in onune yuvarliyor, kerem avrupa klasinda mukemmel bir jenerik gole imza atiyor. adeta antrenman da bol tekrar yapilmis bir kurgu gibi... bunun gercek macta icra edilmesi izleyenler adina mest olunmasi ve leziz tat almasi ile sonuclanmasi ayr bir guzel......~

emre hem bu golun yapim asamasindaki degerli dokunuslari heem mac genelinde tarafim adina sahanin en iyisi idi, genel yeni sezon kampindaki istikrarli performansini takdir ediyorum. temennim sezonun genelinde ayni dogrultu da ilerlemesi. ben inaniyorum basaracaktir. gecen sezon bitimine dogru da , emre nin mutlak geri gelmesini vurgulamistim nacizane. goreceli elbette ,katilan olur veya olmaz~saygi duyarim.

ozetler de emre nin dokunuslari onem babinda cok degerli kendi konu basligi ozelinde;

aynen devam emrecim., sade ama efektif ve de oyun icin de ozellikle kilit pozisyonlardaki sorumluluk almani takdir ettim. yeri geldi defansina yardim edip rakibi bozdun topu kaptin ve topu bolgeden cikardin. ilk aklima gelen kritik ornk( sol bekimizin boslugunu doldurdugu rakipten sokup aldigi kare) .

yeni sezon umarim kompakt denklemde bu istikrarini surdurursun aslan parcasi.

Kontratinin bitmek uzere olmasi can sikiyor. Daha ortada bir sey yokken uzatmak sacma olur ama iyi oynamaya devam ederse eli cok kuvvetli olacak ne yapacagiz bilmiyorum. Umarim bizi dolandirmaz

Geri
Üst Alt