#23 Emre Akbaba

emreyı sevıyorum iyi niyetli çocuk fakat sorunu fiziksel degil mental yanı baskıyı kaldıramıyor yarın koy alanyaya anında asist yada gol yapar

bizde ise katkı almak istiyorsak 30 40 dk max oynamalı hem çocugada gereksiz sövmeyiz

takımın her bölgesi kusursuz calısıyor da emre takımı aşağıya çekişyor gibi konusmayın yaw. artemis yeğenim güzel söylemiş diğer oyuncularının yanında gayet normal. rakip yari saha baskısı açısından değerli emrenin sahada olması. bir şekil dokunuyor toplara her hafta düzenli olarak yaptı bunları ve pozisyona girdik sanırım. bugünde mac bası seferin bos kale pozisyonu sayesinde olmus. oynamak istediğimiz seviyede bence de değil ama takımın hali de malum. mertens form tutsun emre kulubeye gececektir. o yüzden çok yüklenmeyin kenardaki önemli oyunculardan olacak.

ilk yarı baskıyla top kazandırdı bir iki iyi pası da vardı ama bizim oyunumuza uyan bir profili yok maalesef. kondisyonu bile olmayan mertens girince 180 derece değişti oyun

Kendisini Selçuk'un 2.senesinden sonraki haline benzetiyorum, kalite olarak değil tabi de Selçuk'ta çıtayı öyle bir yere indirmişti ki iki kıpırdansa topladı vs. diyordu millet. Emre o kadar kötü ki tutar tarafını arıyoruz adamın, bu adam bu futbolla süper ligde bir takımda kadroya girmemeli bana göre.

Emre gibi ayakları iyi, futbol zekası kötü sayılmayacak oyuncu topu ayağına aldığı anlarda bazen öyle acemice hareketler yapıyor ki sanki 16 yaşında heyecandan, baskıdan ne yapacağını bilemeyen bir oyuncuya dönüşüyor. Bir an önce Alanya'daki gibi takıma skor anlamında katkı sağlayıp kendisini bulmak istiyor ama bunu yaparken çok acemice işler yapıyor. Pas vermesi gereken yerde pası verse belki de kendisini rahatlatacak olan skora katkı işini asist ile çözmüş olacak. Hücum anlamında katkı veremeyince savunmaya yardıma geliyor bu sefer de fizik kalitesi hücumda yetersiz kalıyor. Tabi takım olarak da rakip sahaya oyunu yığamamış olmamız, geniş alanda yakalanmış olmamız sadece Emre değil tüm takımı olumsuz etkiliyor.

Geçen sene ligin en çok skor katkısı yapan yerlilerin başında gelmesine rağmen bizde çektiği cılız şutlar sinir bozuyor ve anlaşılır değil. İkinci yarılarda karambol golcüsü olarak kullanmaya başlar hoca. İlk 11 oynatmaz kolay kolay.

emre akbaba için görüşüm son derece net. kesinlikle kulübede olması gereken bir oyuncu. hiçbir takımda skora bu kadar yatkın ex-factor bir yerli oyuncu yok.

ancak kesinlikle ilk onbir düşünülecek bir oyuncu değil ki mertens ritim buldukça, muhtemelen formayı alacaktır.

kendisi de bu rolü kabul ederse, hem gs hem akbaba çok başarılı olur bence. aksi durumda yıpranmaya gerek yok.

Seneye kontrati bitiyor yerinde olsam yönetimin üc bes bakmadan birseyler kazanmak icin satarim. Insallah büyük bir hata yapip sözlesmesini uzatmazlar. Biz geldiginden beri dogru düzgün birseye yaramadi. Bunun oynadigi bölge icin neredeyse üc adam daha var, mecbur kalirsan Sergio Mertens ve Cicaldau oynatirsin 10 olarak yerli oynatma mecburiyetinden böyle adamlar kadroda tutulmamali. Bunun yerine herzaman bir Hamzayi ilk önbirde tercih ederim. Iddaa ediyorum Hamzayi 10 Numara oynat bundan daha kaliteli isler cikarir.

Kaliyor galiba takimda. Hamle oyuncusu olarak degerli biri gibi gelmiyor bana. Mertens'in yedegi olarak da bakmiyorum kendine. Mertens sahada olmayacaksa ya dizilis degistirip adapte oluruz ya da Seferovic'i oraya cekeriz diye dusunuyorum. O yuzden Efecan Karaca ile takasina hala sicak bakiyorum

Buda kerem gibi triplerde

Girer girmez yardırması gerekirken tripleri yüzünden ne koştu ne top istedi nede topa hareketlendi

Kendisine faul yapılan pozisyondada pas vermeye müsaitken bilerek vermedi öldürdü atağı

Pası verebilir atağı gerçekleştirebilir rakibede sarıyı gördürebilirken ne pası verdi ne atağı devam ettirtti nede sarı gördürttü

Ömer,taylan,oğulcan,kerem,kılınç ve bu herifi derhal postalayın altyapıdakiler dursun rotasyonda

Geri
Üst Alt