#23 Emre Akbaba

Ne güzel tatil yapıyor şimdi.
Üstelik aldığı maaş'in 4-5 katını kazanıyor.
Bunların hepsini cimbomun çocuğu ayağına yatarak elde etti.
Yarasın koçuma hak etti!
Çokok güzel bir strateji belirleyip bundan ödün vermedi ve istediğini fazlası ile elde etti.(Gerçi başak buna 1.5milyon verseydi çoktan girmişti ama herkes bizim kadar enayi değil)

Var olan yeteneksizligi ve çelimsizligi ile bu paraları rüyasında bile göremezdi.
Şimdi keyfini sürüyor.
Gerçek Cimbomun çocuğu sakat olduğu zaman maaş almayandir.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
Alanyaspor'da yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon euro alıyordu
Son 2 sezon da 34 maça da çıkmış sezon ortalaması 10+ gol 10+asist olan bir TÜRK futbolcu. Yabancı sınırının geleceğini düşünürsek ligden alınabilecek ender Türk pasaportlu oyuncuların başında geliyordu. Zaten kendisine de Başakşehir,Fenerbahçe ve Beşiktaş da istiyordu

Kendisini bir Sneijder olarak almadık, günümüz futbol piyasasını da düşündüğümüz zaman 3 milyon euro gibi bir bonservis bedelini 10 milyon euro gibi gösterip Belhanda ve Fegulinin 4+ milyon euro kazandığı bir ortamda 1.75 milyon euroyu da sanki senede 4-5 milyon euro alıyor gibi göstermek ciddi kasıt kokuyor.

Kendisi de Galatasaray forması altında çıktığı 8 maçta 5 gole direk etki etmiş ki ilk 8 maçına göre gayet iyi bir performans ha daha iyisini vermeli miydi vermeliydi ama bu adam takıma daha 1 ay önce katıldı xd el insaf.

Son 2 senede maç kaçırmayan adama kronik sakat demeler, sakatlandığında bile oynamak isteyen adama bilerek sakatlandı demeler, eşşek yüküyle para alıyor demeler, Fener'in daha fazlasını NET BİR ŞEKİLDE TEKLİF EDİLDİĞİ bilinmesine rağmen daha fazla veren olsa oraya giderdi demeler cidden aptallık.

Çeki düzen verin kendinize gidin neden bok gibi oynuyor diye Emre'den ziyade farklı topçuları eleştirin.

Sakatligim suresince maaşimi almiyorum kulup zor zamanlardan geciyor deseydi cok kral bir hareket olmaz miydi?
Cidden troll olsun diye soylemiyorum
Hamit Realde sakatken maasindan feragat etmisti
Oz cimbomlu emreden de ayni hareketi bekledim

Keşke ama daha öyle bir hareket görmedik kimseden.

Ham it tam yavşaktı Real'de almadı ama bizde yıllarca aldı sakat sakat.

Sakatligim suresince maaşimi almiyorum kulup zor zamanlardan geciyor deseydi cok kral bir hareket olmaz miydi?
Sen olsan maaşından kesinti yapılmasını ister miydin ? Net bir şekilde elini vicdanına koyarak cevap ver.
Ya da şuan bir işte çalışıyor olsan ki belki çalışıyorsundur iş kazasıyla sakatlandın 2 ay gidemedin patronundan ben bu maaşı haketmedim bana bu maaşı verme der misin ?

hamit schalke da bayern da manyak Maas aldi. Ondan o nu yapabiliyordu. Emrenin Alanya ve antalya da aldigi maas ne kadardi?

Gayet yanlış hatırlıyorsun alanyada 400 bin euro alıyordu.
Fener kesinlikte bizim kadar teklif etmedi.
Başak ve bjk ise bizim verdiğimiz rakamların yanından bile geçmedi.
Sneijderi transfer etmediğimizi ben çok iyi biliyorum ama burdaki emre fanlari kendisini sneijder'den bile iyi görüyordu.

Emre'ye yapılan eleştiri cimbomun çocuğu ayaklarına yatması.
Madem cimbomun çocuğu sakatlandı mı maaş almayacak.

Ayrıca bahsettiğin fazla para alan diğer topculari da transferden öncede sonrada eleştirdik ancak onların hiçbiri zorla kendini bize yamamadi.
Bizim mallar gidip peşlerinden koşup zorla o sözleşmeleri verdi.
Alanyaspor'da yanlış hatırlamıyorsam 1 milyon euro alıyordu
Son 2 sezon da 34 maça da çıkmış sezon ortalaması 10+ gol 10+asist olan bir TÜRK futbolcu. Yabancı sınırının geleceğini düşünürsek ligden alınabilecek ender Türk pasaportlu oyuncuların başında geliyordu. Zaten kendisine de Başakşehir,Fenerbahçe ve Beşiktaş da istiyordu

Kendisini bir Sneijder olarak almadık, günümüz futbol piyasasını da düşündüğümüz zaman 3 milyon euro gibi bir bonservis bedelini 10 milyon euro gibi gösterip Belhanda ve Fegulinin 4+ milyon euro kazandığı bir ortamda 1.75 milyon euroyu da sanki senede 4-5 milyon euro alıyor gibi göstermek ciddi kasıt kokuyor.

Kendisi de Galatasaray forması altında çıktığı 8 maçta 5 gole direk etki etmiş ki ilk 8 maçına göre gayet iyi bir performans ha daha iyisini vermeli miydi vermeliydi ama bu adam takıma daha 1 ay önce katıldı xd el insaf.

Son 2 senede maç kaçırmayan adama kronik sakat demeler, sakatlandığında bile oynamak isteyen adama bilerek sakatlandı demeler, eşşek yüküyle para alıyor demeler, Fener'in daha fazlasını NET BİR ŞEKİLDE TEKLİF EDİLDİĞİ bilinmesine rağmen daha fazla veren olsa oraya giderdi demeler cidden aptallık.

Çeki düzen verin kendinize gidin neden bok gibi oynuyor diye Emre'den ziyade farklı topçuları eleştirin.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

hamit schalke da bayern da manyak Maas aldi. Ondan o nu yapabiliyordu. Emrenin Alanya ve antalya da aldigi maas ne kadardi?

Alanya'da 1 alıyormuş sanırım.

Çok da farketmez fb ve başakşehir almak için can atıyordu 2 milyon maaşla hemde.

Akbaba ilk yarı hiç oynamazsa bile 7 maçta 4 gole katkı yaptı dersek 2.yarı 17 maçta en kötü 8 gole katkı yapar eder 12 daha ne olacak gayet iyi bazı arkadaşlar 20 gol 15 asist bekliyor galiba aşağısı kesmedi.

Zelçuk inan denen zat geçen sezon sadece 1 asist yaptı maaşı 3 milyon , maç başı 25 bin euro alıyor bilmeyenlere duyrulur.

Tamam ayni sporu yapmiyorlar ama Survivorda Ademin bas parmagi kirilmisti ve adam 1 ayda parkurlara dondu ??
Bu kadar uzun surmesi normal mi?

Sen olsan maaşından kesinti yapılmasını ister miydin ? Net bir şekilde elini vicdanına koyarak cevap ver.
Ya da şuan bir işte çalışıyor olsan ki belki çalışıyorsundur iş kazasıyla sakatlandın 2 ay gidemedin patronundan ben bu maaşı haketmedim bana bu maaşı verme der misin ?

Patronuma gore degisir hatrini kiramayacagim aidiyet hissettigim insanlarla olan mevzularda net konusamam ama
Futbolcu olsam degil 1 ay 1 gunden bile feragat etmezdim.Hakkin olan birsey den niye feragat edesin ki
Benim anlatmak istedigim olay o degil
Emre bize gelirken yok boyle taraftar yok has cimbomlu yok kolunu kesersen sari kirmizi akar
Isin paradan ayri olan kisminda dibine kadar romantizmi yasattilar e tamam kabul isin parayla olan kisminda benim yada baskasinin romantizm beklemesi normal bence
Haksiz miyim

Patronuma gore degisir hatrini kiramayacagim aidiyet hissettigim insanlarla olan mevzularda net konusamam ama
Futbolcu olsam degil 1 ay 1 gunden bile feragat etmezdim.Hakkin olan birsey den niye feragat edesin ki
Benim anlatmak istedigim olay o degil
Emre bize gelirken yok boyle taraftar yok has cimbomlu yok kolunu kesersen sari kirmizi akar
Isin paradan ayri olan kisminda dibine kadar romantizmi yasattilar e tamam kabul isin parayla olan kisminda benim yada baskasinin romantizm beklemesi normal bence
Haksiz miyim
Emre ne zaman taraftarım ne zaman has cimbomluyum dedi ? adamın bir görselini taraftar kullandı durdu. Adam Galatasaraylı bu belli ama ben hatırlamıyorum Emre'nin GS'den başka bir takımda forma giymem dediğini

Cimbomun çocuğu dediğiniz UA grubuna bir yardımı kesin bakıyım ne oluyor

Dursunun sucuk verdiği zamanlar efsane başkan Dursundu

İşin içine para girdiği zaman din iman kalmıyor adamlar takım duygusundan bahsediyor

Madem bizi seviyor maaşını indirsin ne mantıkla söylendi.Adam al sana yıllık 1.75 adam yok başkanım o kadar bana çok bana 1 verseniz yetermi diyecek emreye tabi ki sana 1 den fazla veremeyiz denilince emre ısrar etmez zaten.

Salın olum şu adamı isteyerek mi sakatlandı

1.75 m euro çok fazlaydı o parayı verende suç.

Emre yi iki ay sonra bonservissiz alabilecekken forvetin parasini alanya baskanina kaptirmalari affediolebilir bir hata degil.

Emre yi iki ay sonra bonservissiz alabilecekken forvetin parasini alanya baskanina kaptirmalari affediolebilir bir hata degil.

Örnek gösterir misin kimi aldık bugüne kadar öyle beleş , olmadı başka birine satarlardı ya da sözleşme uzatılırdı adamlar eşek mi bedavaya yollasın.

Geri
Üst Alt