#23 Emre Akbaba

Ne oldu bu adama ya? Kampa gitmişti. Trabzona yetişmese de kasimpasa macinda olmali yeter artık. Kendine iyi bakmadi bence bu süreçte. Bu kadar uzayacak bir sakatlik değildi. Emre gelince belhanda 8e geçmeli ndiaye kesik yemeli.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bildigim ayaginda kirik vardi hatta sakatlandigi mac oynamaya devam edip sonra cikmisti bu da etkilemisti ilk basta 1 2 ay dediler sonra marttan oncesi imkansiz denildi daha subattayiz durumu da su anlik bir anormallik yok bekelenen durum buydu.

Benim bildigim ayaginda kirik vardi hatta sakatlandigi mac oynamaya devam edip sonra cikmisti bu da etkilemisti ilk basta 1 2 ay dediler sonra marttan oncesi imkansiz denildi daha subattayiz durumu da su anlik bir anormallik yok bekelenen durum buydu.
Ayağı kırılmadı yalnız galiba yanlış hatırlamıyorsam. Baş ayak parmağı kırıldı ki bu konu bukadar sürermi ciddiden?

Bi sonraki hafta sahada olmazsa. başlayacam sakatlığına.ayağı kopsa 5 ayda döner bi futbolcu

Moderatör tarafında düzenlendi:
bıraksaydık da bjk alsaydı şu vitaminsizi.
ljajic'i de almazlardı o zaman.

Terim tahtaya ilk Belhanda'yı yazıyor Emre dönünce Belhanda'yı keseceğini mi sanıyorsunuz

Bizim doktor ne diyor bu duruma acaba?

@Melih Peker

Normalmı bu süre?
Filmlerini görmedim ama demek ki kemikte hala ödem var , bu seviyedeki bir oyuncunun kendine bakmama ihtimali Yok .
Demek ki kırık iyileşmesi beklenenden yavaş gerçekleşiyor.

Keşke Amerika’ya falan yollasaydık , özel rehabilitasyon merkezleri var

Transfermarkt 23 Şubat 2019 olarak gösteriyor tahmini dönüş süresini. Ayağı kopsa daha erken dönerdi.

Ben daha fazla Belhanda izlemek istemiyorum. Allahaşkına çabuk dön.

Kovalera
Nagatomo Marcao Luyindama Linnes
Donk Ndiaye
Henry Emre Feghouli
Diagne

Bunu istiyorum artık

Bir an evvel iyilessin de hocam rahat rahat feguliyi kulubeye hapsetsin.

Geri
Üst Alt