#23 Emre Akbaba

En kötü senaryoda bile Allah sakatlık vermezse geçen yıl ki Feghouli misali olacaktır, sevindirici. - Kötü oyun iyi istatistik

Başarısız olsa da ben demiştim diye bekleyen SÖZDE taraftarları görmek üzücü. Vallahi insan hayret ediyor

badou gibi maliyeti yanılttı taraftarı ucuza alınsa kimse tepki vermezdi ama şimdilik iyi oynuyor böyle devam ettikçe kimse parayı konuşmaz böyle devam bozulmasın inşallah

Kendisini kanitlamasi icin cok is yapmasi lazim, henuz yolun basinda

Ozellikle buyuk maclarda izlemek lazim

InshaAllah faideli bir topcu olur bizim icin

Sever misin Akbabayı kmk
Sen alintilarken girdi girmisim yaw kalp kalbe karsi iste

Taraftar cok abartti durumu, izleyip gormek lazim bir sure. Ben olumlu bakiyorum umarim oyle olur kariyeri de ama cok gaza getirmemek lazim ayaklari yere bassin.

Malum, turkiyede futbolun gelisememesinin en buyuk sebebi taraftar :/

Senin dusuncelerin nelerdir aceba..

Arka direge orta acan biri geldi cok sukur.Bikmistik on direge acilan ciliz ortalardan

geçen sene 35 maçta 3 gol atan mükemmel 10 numaramız belhandanın attığını tek maçta attı nerdeyse.

ama sahada belhanda olduğu sürece duran topları belhandaya bırakmalı. her ne kadar sevmesemde belhanda duran topları mükemmel kullanıyor

giphy.gif

gol veya asist umrumda değil. top ayağına alınca dürüst olayım heyecanlanıyorum..

takıma ruh kattı

takımın çehresini değiştirdi. nazar değmesin aslan parçasına.

ayrıca çok karakterli adam

Emre Galatasaray topçusu olamaz ben size söylüyeyim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuan fenerde olsaydı ve göztepe maçını emrenin golüyle kazanmış olsaydı, kahrolurduk kahh kahh kahhh

Geri
Üst Alt