- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen alintilarken girdi girmisim yaw kalp kalbe karsi iste
Taraftar cok abartti durumu, izleyip gormek lazim bir sure. Ben olumlu bakiyorum umarim oyle olur kariyeri de ama cok gaza getirmemek lazim ayaklari yere bassin.
Malum, turkiyede futbolun gelisememesinin en buyuk sebebi taraftar :/
Senin dusuncelerin nelerdir aceba..
Futbolcu vasat olabilir, kotu de cikabilir ama daha 2. Macinda bunlari yazmak neyin kafasi merak ediyorum.Buradayım. Gol atan vasat değilse yasin, aydın, Sabri, birlo, Sinan gibiler de vasat değil o zaman. Gardı düşmüş alanya'ya gol attı diye kulüp efsanesi ilan edilir bu vasat.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emre hakkında yorumlarına şaşırdım reisEmre için yazılanları hayretle okuyorum. Pes yani..
Herseyden once , Emre cok iyi bir Galatasaraylı oldugunu gösterdi ve bize geldi. Parayı degil, gonul verdiği renkleri tercih etti. Her takımın bu tip oyunculara ihtiyacı var. Bu takımın basarısı için savasacak adamdır Emre..
Ve yabancı kotasından dolayı Turk statusunde oynayabilecek , takımın da ihtiyacı olan en iyi adamı aldık.
Gelelim futboluna..
Her iki ayagını da cok iyi kullandıgını dün gördük. Attığı goller kolay goller degil. Takipcilik, teknik, vuruş ustalığı gereken pozisyonlardı. Hele ilk golde rakibi Ronaldo vari ayak hareketi ile ekarte edip uzak köseye topu atması ustalık işidir beyler..
Artık kornerleri ve duran topları efektif kullanacak bir adamımız var en azından.. Bunu dünkü oyunda da gördük.
Sadece bir pozisyonda bencillik yaptı, pas verse arkadaşı boş kaleye topu yuvarlayacaktı, kendi vurdu..
Emre hakkında yazılacak cok şey var. Herseyden once cok çalışkan biri. Topu beklemiyor. Defansif ozellikleri de olan ofansif oyuncu. Ben gelecekte daha da faydalı olacagına inanıyorum.
Neden şaşırdıgına şaşırdım ben deemre hakkında yorumlarına şaşırdım reisönyargılı olabileceğini düşünüyordum mesela ben öyleyım halen kendısıne karsı.
bombos duran adam var yaninda, illa sutor geldi diye her pozisyonda sut aticak degil. Orda pas verse adam bos kaleye aticak.Boşverin bencil olsun ya hiç şut çekmemesinden iyidir kaleyi gördü mü çaksın gitsin.
bombos duran adam var yaninda, illa sutor geldi diye her pozisyonda sut aticak degil. Orda pas verse adam bos kaleye aticak.Boşverin bencil olsun ya hiç şut çekmemesinden iyidir kaleyi gördü mü çaksın gitsin.
bombos duran adam var yaninda, illa sutor geldi diye her pozisyonda sut aticak degil. Orda pas verse adam bos kaleye aticak.
Orda saniyorum ki kalecinin pas atilir diyerek kaleyi bosaltacagini dusundu o yuzden vurdubombos duran adam var yaninda, illa sutor geldi diye her pozisyonda sut aticak degil. Orda pas verse adam bos kaleye aticak.
iyi mac cikardi ama rakip asiri zayıftı
CL'de asil kalitesini görecez bakalım
bence de. sana kesinlikle katılıyorum. ama benim asil basari hedeflediğim nokta CL. oyuncuların orada da üst düzey performans sergilemelerini bekliyorum şahsen. lig'de bu takim zaten rahat şampiyon olur. Emre bence gol/asist anlamında çok fazla katki saglar lig'de. bundan hic şüphem yok.abi bizler gerçekten değişik adamlarız. rakip zayıf diyorsun tamam kabul eyvallah. ama bu adam zaten bu zayıf rakipte oynadı geçen sene ve 14 gol 10 asist yaptı.
emre akbaba geçen maç ve bu maç oyunda olduğu süreden itibaren takımın çehresini değiştiren bir yıldız gibiydi.
Bence özellikle Onyekuru ve Emre 'nin bir tık bencil olması gerekiyor. Zaten takımda Belhanda gibi asla şutu düşünmeyen adamlar varken skor üretebilecek Onyekuru ve Emre gibi adamlar da kaleyi görünce vursunlar ...Boşverin bencil olsun ya hiç şut çekmemesinden iyidir kaleyi gördü mü çaksın gitsin.