#23 Emre Akbaba

Yerden kalkamıyor. Acilen güçlenmesi lazım yoksa bu haliyle 2-3 maç sonra kesil yer

Yürüyecek hali yok gibiydi yorgun ya da hasta sanırım maça ağırlığını koyup kayda değer aksiyonlar ortaya koymadı

forvet hattına uzak durdugu ve sinan tek basına takıldıgı için performansı düştü bence.eren de faktör tabi

Kadim dosflarım sato ve cund çuvallamış ne yazık ki.

Vqbc.gif

Evet iyi oynamıyor, bunları daha önce anlatmıştıkkzaten ne dediysek o ?

Antrenman yedikçe düzelecektir diye tahmin ediyorum dqha doğrusu öyle umuyorum kumaşta bir sıkıntı yok.

Devre arası beleşe Vagner Love veya onun tarzında bir adam lazım. Eren kazması ile adam pas yapamıyor.

Hiç Akbaba'yı savunmak için başkasına b.k atmayın. Dün açık ara sahanın bizim adımıza en kötüsüydü. Neredeyse ayağına gelen her topu kaptırdı, en basit pasları bile veremedi. Bunları söyleyecez ki herkes neyin ne olduğunu bilsin.
Umarım kısa sürede toparlar, zira bir Belhanda daha kaldıracak derman yok kimsede.

Ne bekliyorsunuzki zaten takımı yönetecek bir oyuncu değil ama bol bol skor üretmeyi sağlayacak bir oyuncu.

O yüzden Belhanda ile aynı anda sahada olması gerekiyor ama Belhanda'dan cacık olmayacağı için o iş yaş

Feghouli'nin oynaması lazım alternatif olarak Emre'nin daha aktif olabilmesi için.

Dün 12 km üstünde koşmuş Terim forvet arkası oynatmıyor Badou ile ikili oynuyorlar ona dikkat etmek gerek. kanatlarda daha çok topla driplingi iyi olan gol yüzdesi yüksek Sinan,Henry Garry gibi oyuncuları tercih ediyor klasik 4-3-3

ligimizde rakipler birebir markajla oynuyor,bu markajdan kurtulabilmeleri için oyuncuların daha çok birlikte oynamaları gerekli,birbirlerini tanıyıp yalancı koşular ya da pas organizasyonları çoğaltmalılar.

cl maçlarında bu şekilde oynayan rakipler görmeyeceğimiz için bu maçlarda daha bir göze batacaktır.

ligimizde rakipler birebir markajla oynuyor,bu markajdan kurtulabilmeleri için oyuncuların daha çok birlikte oynamaları gerekli,birbirlerini tanıyıp yalancı koşular ya da pas organizasyonları çoğaltmalılar.

cl maçlarında bu şekilde oynayan rakipler görmeyeceğimiz için bu maçlarda daha bir göze batacaktır.
Aynen alanya da daha serbestti mesela ondan dolayı geçen seneye damgasını vurdu adam fatih hoca kendisini daha da geliştireektir

Anadolu takımları büyük takımların oyuncularına karşı birebir ekstra önlem alıyorlar oyuncular birbirlerine alışmaya başladıklarında gerçek emreyi göreceğiz biraz daha sabır

Hala takıma alışma aşamasında, bu tarz tutuk maçlar olacaktır. Ben umutluyum Emre'den. Hepsini geçtim dün sakatlanmadı ya Allah'a şükürler olsun. İlk gol öncesinde İlhan şerefsizinin yaptığı hareket bileği götürebilirdi.

Emre çolak fizigi var maalesef. Kendisini fiziksel anlamda gelistirmesi lazim. Bu konuda Ryan Henk Donk ona yardimci olabilir

Dün 12 km mesafe katetmiş. Alanya'da bu tempoda oynamıyordur tabi, zamanla alışacaktır. Orada takım savunmasına bu kadar yardım etmiyordur. Hücumda da duvar olup 2'ye 1 yapmayı bilen bir forvetimiz olsa Emre'ye çok katkısı olur.

2 gol atti diye abartilildigini belirtmistik.

Bombos isler pesinde.

Uzun top atiyor, kaleye sut atar gibi kimse istesede yetisemez, insan biraz hizi ayarlar. Ayrica bir pozisyon var bakmadan yerden orta yapiyor, insan bir bakar kim nerde duruyor, kafana gore yapamazsin boyle seyleri.

yerden kalkmasi lazim, 12KMyi yerde surunerek yapti.

dün cidden batirdi..

fazlasini yapmaya calisma, doğal ol o zaman basarili olabilirsin

Alanya macinda duran toplarda arka direge orta aciyor diye ovmustum.Bu macta tum ortalari on direge acti.Bizdeki bu on direk aski nedir anlamadim.

Geri
Üst Alt