#23 Emre Akbaba

Gereksiz ve maliyetli bir transferdi şimdi bir de aylarca oynayamayacak.

Saçma işler yaparsan böyle boka sarar işte.

Geçmiş olsun...

sent via GSC

Reis nasıl maliyet bu 3 milyon.

Bu takım geçen sezon 40 milyon harcadı bonservise gereksizler oradaydı, Emre yerli olduğu için mecbur alınan 1 topçuydu 14 yerli mecbur malum.

Geçmiş olsun ama kendi kendini sakatladı. Yani rakip önünü kesmiş üstüne geliyor topun geçmeyeceği belli sen yinede var gücünle topa vuruyorsun. Armatörlük maalesef.
Kısa sürede iyileşir.

Reis nasıl maliyet bu 3 milyon.

Bu takım geçen sezon 40 milyon harcadı bonservise gereksizler oradaydı, Emre yerli olduğu için mecbur alınan 1 topçuydu 14 yerli mecbur malum.

Bal gibi de gereksiz Hido.

Takımın açık ara en büyük eksiği forvet pozisyonu iken gidip 4 Milyona 1 yıl kontratı kalmış 10 numara almak gereksizlik tabi ki. Öyle aman aman ihtiyacımız olmayan bir adamı aldık herkes forvet forvet diye orasını burasını yırtarken.

Forvet lazımdı stoper lazımdı iki yönlü orta saha lazımdı. Biz gittik ilk tercihimiz olmayan pozisyon için 4 Milyon yatırdık.

Bu adam seneye bedava gelse mantıklı bir iş olurdu şu an net bir şekilde saçma bir transferdi.

sent via GSC

Bal gibi de gereksiz Hido.

Takımın açık ara en büyük eksiği forvet pozisyonu iken gidip 4 Milyona 1 yıl kontratı kalmış 10 numara almak gereksizlik tabi ki. Öyle aman aman ihtiyacımız olmayan bir adamı aldık herkes forvet forvet diye orasını burasını yırtarken.

Forvet lazımdı stoper lazımdı iki yönlü orta saha lazımdı. Biz gittik ilk tercihimiz olmayan pozisyon için 4 Milyon yatırdık.

Bu adam seneye bedava gelse mantıklı bir iş olurdu şu an net bir şekilde saçma bir transferdi.

sent via GSC

Ya aynı şey değil ki.

Bu takımın 10 numarası kötüydü alındı Belhanda'yı seven 1 kişi yoktu.

Akbaba'yı aldık Gomis'i sattık sonra yani zaten forvet alınmalıydı ikisi ayrı şeyler çıkıp Akbaba geldi Forvete para kalmadı demek yönetimi savunmaktan başka hiçbir şey değil.

Bedavaya bile ne forvetler vardı piyasada istese alınırdı almadılar.

Geçen devre arası ndiaye satıldı yerine kimse alınmadı aynı mevzu.

Geçmiş olsun.

Kendi kendini bilerek sakatladığı için 2 aylık maaşını yani 2 milyon lirayi kulübe bıraksın.
Ne se olaa kendisi çok iyi GALATASARAY'lı.
O kadar iyiki alanyada aldığı paranın sadece 5 katına bize imza attı!

Pas atmayı bilmeyen bir ortasahadan kurtulduğumuz için bu sakatlık bizim adımıza daha hayırlı olabilir.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Ya aynı şey değil ki.

Bu takımın 10 numarası kötüydü alındı Belhanda'yı seven 1 kişi yoktu.

Akbaba'yı aldık Gomis'i sattık sonra yani zaten forvet alınmalıydı ikisi ayrı şeyler çıkıp Akbaba geldi Forvete para kalmadı demek yönetimi savunmaktan başka hiçbir şey değil.

Bedavaya bile ne forvetler vardı piyasada istese alınırdı almadılar.

Geçen devre arası ndiaye satıldı yerine kimse alınmadı aynı mevzu.

Akbabayi herkes istedi
Akilli davranmak isteyen renktaslar gelecek yil bonservissiz alalim dediler ama ben dahil forumun buyuk cogunlugu bu transferi istedi.
Ha forvet alinmadi o yonetim ve ftnin sucudur ama asil sorun orda degil bence
Asil sorun bu bitlisli kardesimizin leş gibi top oynamasi hadi alisamadi fln derdik ama adam ben bu seviyenin fersah fersah uzagindayim diye bagiriyor sahada.
Kazik oyle boyle girmedi malesef

Akbabayi herkes istedi
Akilli davranmak isteyen renktaslar gelecek yil bonservissiz alalim dediler ama ben dahil forumun buyuk cogunlugu bu transferi istedi.
Ha forvet alinmadi o yonetim ve ftnin sucudur ama asil sorun orda degil bence
Asil sorun bu bitlisli kardesimizin leş gibi top oynamasi hadi alisamadi fln derdik ama adam ben bu seviyenin fersah fersah uzagindayim diye bagiriyor sahada.
Kazik oyle boyle girmedi malesef

ne kazığı yahu 3 m ye alınmış topçu.

kazık arıyorsan maicon , belhanda orda duruyor.

daha iyisini yapabilecek biri ama nedenini ben de anlamadım iyi oynamıyor o konuda katılıyorum.

ha koskoca gs forvet işi akbabaya verilen 3 m için tıkandıysa kapatalım gidelim kulübü.

ama hiç sanmıyorum çünkü başkanın lafları ortada.

"Transferde çok kısıtlı zamanımız var. Forvet transferi için çabalıyoruz. Yıllık ücreti skalasına uygun olan başarıya aç, karakteri düzgün futbolcular peşindeyiz. Olursa olur, olmazsa Ocak ayında olur. Şu anda bizim elimizdeki kadro çok değerli." ifadelerini kullandı.

daha iyisini yapabilecek biri ama nedenini ben de anlamadım iyi oynamıyor o konuda katılıyorum.

ha koskoca gs forvet işi akbabaya verilen 3 m için tıkandıysa kapatalım gidelim kulübü.

"Transferde çok kısıtlı zamanımız var. Forvet transferi için çabalıyoruz. Yıllık ücreti skalasına uygun olan başarıya aç, karakteri düzgün futbolcular peşindeyiz. Olursa olur, olmazsa Ocak ayında olur. Şu anda bizim elimizdeki kadro çok değerli." ifadelerini kullandı.

Haci soyle maicon dedigin adam kaziktir hiyarin tekidir 20macin 15inde yakar belki seni de dun cikip mac alabiliyor.En azindan bu seviyelerin topcusu.Dogru oyun kurgusuyla ekmek yiyebiliyorsun.Biz emreyi kalenin dibine soksak her mac 100defa topla bulussa yine de buralarin topcusu degil malesef.

Haci soyle maicon dedigin adam kaziktir hiyarin tekidir 20macin 15inde yakar belki seni de dun cikip mac alabiliyor.En azindan bu seviyelerin topcusu.Dogru oyun kurgusuyla ekmek yiyebiliyorsun.Biz emreyi kalenin dibine soksak her mac 100defa topla bulussa yine de buralarin topcusu degil malesef.

Maicon uymuyor bize onun görevi gol yedirmemek atmak değil ki tekniği iyi , topa sağlam vuruyor , frikikleri güzel ama pozisyon alamıyor , ağır , olduk olmadık hatalar yapıyor , karşısında kim olursa olsun tutamıyor , geçen sezon denayer olmasaydı babalara gelmiştik maiconu nasıl tutayım ben şimdi.

Takım geride oynasa bu kadar sırıtmaz ama öyle takım değiliz ki.

Akbaba ve belhanda aynı yerde oynuyorlar akbaba o kadar fırsat buluyor , kovalıyor ha atamıyor o tamam ama uğraşıyor en azından başkaları gibi kaçak oynamıyor.

Aşırı fazla şey yapacam diyip hiçbir şey yapamıyor kendini baskı altında hissediyor , takıma dönünce daha iyi oynar clyi bilmem ama ligte işimize yarıyacak kazık diyilecek seviyede değil.

Almayıp seneye bedavaya alalım diyenlerin nasıl bir hayal gücü var. Alanya başkanı buna izin verecek bir adam mı ? Buna izin vermesi için de etik ve ahlaki bir sebep var mı ?

Almazsak muhtemelen seneye gelecek yabancı sınırının etkisiyle Fener,Beşiktaş,Başakşehir üçlüsünden birine gidecekti.

Bu transferde hatalı olan yönetim. 3 ay ığıl ığıl istekte bulundular. Durdukça değerlendirdiler adamı. Ancak güncel piyasa değeri rakamlarını da göz önünde bulundurursak son 2 sene 10+ gol asist ile oynamış ligin değerli topçusunu 3 milyon euroya almakta kötü bir hamle değil.

Ayrıca kimse Terim'e Emre Akbaba mı ? Forvet mi ? diye sormadı. Akbaba transferinden sonra 2 forvet düşünülüyordu, Kjaer'in menajeri Türkiyede fink atıyordu.
Burada kadro ve finansman planlaması hatası yapan yönetimde suç.

3 milyon diyerek algı yapmaya çalışma. 4 milyona aldık, aradaki 1 milyonluk fark 7 milyon Türk Lirası yapıyor. Berbat transfer işte, savunacağım diye ne hallere düşüyorsunuz.

çöppapa takma ismine yaraşır bir oyun oynuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha alınırken leş topçu diyince hebele hübele diyenler nerede?
öncelikle leş topçu değil ama bi futbolcunun kötü çıkması ne gibi bişey kazandırıyo acaba sizlere?daha olan biten bişey de yok emre ile ilgili.skora katkı da yaptı,fiziken yetersiz ve hala uyum saglayamamasına ragmen.şimdi de ne yazıkki sakatlandı.arsenal maçında kırık parmaklarla oynayan okan buruk örnegi varken çabukta döner muhtemelen.

2 gol 2 asist yapmış pekte bişey oynamazken,aynı emre isveçi yıktı deplasmanda.kahraman ilan edildi.belki 4 milyon verip aldık ama belhanda denen virüsten kat kat katkı saglayacak biri ilerki dönemde.emre,en iyi yerliydi ligde alınabilecek.bu kötü düşünceleri bırakıp destek olursak daha iyi olur herhalde.daha sezon başında şunu diyenler nerde,bunu diyenler ahan da gördünüz mü gibi laflar baya komik duruyo,ki emrenin alınmasına ben de karşıydım.

emre bence önemli oyuncu bizim icin hoca ısrarla yanlıs yerde oynatsada her an skor yapabilecek oyuncu

tedavisi iyi gecer ve cok gecikmez umarım

Sakatlanmasi tamamen karma, devamli yerde yatiyor, devamli kendini yere atiyor faul almak icin.

Geri
Üst Alt