#23 Emre Akbaba

Hemen patlatmış bizim taraftar futbolcuyu.
Kaç maç oynadı hemen öldürdünüz elemanı?

Fegholi gibi yabancı futbolcuya gelince 1-2 sene sabretmesini biliyorsunuz çoğunuz ama.

Emre Ahmet Ali bilmem ismi ne olursa olsun elde patlar patlamaz bilmem ama 4-5 maç sonra çöp ilan edilmezi herhangi bir futbolcuya haksızlık olur.

Fm style mı bu nedir acaba çözemedim.. Belki alınmadan önce olan ön yargınızı pekiştirmek için hemen ortaya atılıyorsnuz ben bildim beee diye.

Sanki bilseniz büyük iş becermiş olacaksınız.

hala ilkyarıyı kapatmış deniyo ya,e yuh .4-6 hafta diyo medya bile.milli takım arası da olacak,daha ne konusuyosunuz abicim

Yazik oldu

Gecmis olsun umarim en kisa zamanda sahalara döner

Az zekası varsa bu dönemde biraz güç çalışması yapar, gerçi bu yaşına kadar gelmiş yatıp yuvarlanmış

1,5 ay yokmuş

Belhandayı aklamak için Emreyi kullanmaktan vazgeçin

Emre kaliteli topçu yabancı sınırı gelirse katkısını daha çok göreceğiz bu olayın

Forvet almamak,plansızlık yapıldı doğru ama bunu Emreye yıkmak kolaya kaçmak oluyor biraz

Adamın ne suçu var ki burada ? Gelmiyorum mu diyecekti biraz mantık

Biraz sabir gerekiyor bence.
Adam Alanya takimindan bize geldi, bambaska bir cevre bambaska beklentiler.
Nice takiminin sözde en iyi oyuncusunu (yalan ya neyse) aldik da ne oldu, habire takimi satip duruyor.

İnşallah sakatlığını atlattıktan sonra fiziksel çalışmalarına gereken önemi verir sadece yetenekli bir futbolcunun günümüz futbolunda iş yapmayacağının farkına varır

Yetenekli-İyi mücadele ediyor-Hücum gücü yüksek-Acayip skor katkısı verir(mevkisine göre) ama işte fizik yönünden hep eksik göründü şimdiye kadar inşallah bunun farkındadır Emre 'de

Döndüğü zaman fizik olarak güçlenmiş sağlam bir Emre Akbaba izleriz inşallah ...

Milli Takim'da isvec'e 2 gol ve alanya'ya goller atinca goklere sigdiramiyordunuz, alinmadan once kesinlikle alinmali deniliyordu, hem yerli olmasi, hem GS'li olmasi ve alanya'da iyi performans gostermesi gibi yorumlar okumustum, bakiyorum da 3-4 mac kotu oynayinca cop, kazik, anadolu takim topcusu diyenler olmus, donek olmayalim, deplasmanda butun takim dokuluyor zaten, bende kendisini fazla begenmiyorum ama iyi yonleri de var hakkini verelim, kendisinden maksimum performans alabilmek icin kaleye yakin oynamasi lazim. Daha takimda 6 ay oynamamis hemen adamin ustunu cizmissiniz, sizlerden korkulur.

6 ay yokmuş
Sakatligi suresince maaşindan feragat ederse seviniriz.Zor durumdayiz
Galatasaraylilik bunu gerektirir Emrecim!

Geri
Üst Alt