#23 Emre Akbaba

Solda kralhanda ortada bu sağda ciguli oynamalı.
Onyekuru köyüne dönmeli yahut 70ten sonra girsin istatistik kassın. Hamle adamı lazım.

Uzun süren sakatlığı sona erdi. Maç eksiği çok. Bu açığı kapatmak için en ideal maçlardan biridir Akhisar maçı. Bugün maça başlayan 11’de yer almalı.

Ben transferinden hiç memnun kalmayan biri olarak bugün eleştirmeyi doğru bulmuyorum. İlk 11 başlamak için hazır olmadığı gün gibi ortada.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu şartlarda direkt 11 başlayacak kadar toparlanmış ve özgüvenli değil.

Zaten üfleseler düşüyordu sakatlıktan sonra daha da kötü olacak gibi. Başarılı olması imkansıza yakın bence..

aldığı her topu kötü kullandı rakip bile gelmeden kaydı düştü fizik olarak yüzde 15 hazırdır ancak. Normal bir teknik heyet olsa kenarda 20.dakikada kenara gelmişti. Bu zeminde daha fazla zorlamanın anlamı yok ama terim ve ekibi inşallah inat edip oyunda tutmaz

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fizik olarak zaten yetersizdi, 4 aydır sakat olunca iyice bitmiş. Ama ben kendisini suçlamıyorum. Ağır sakatlık atlatmış, saha buzlu, rakip kasap. Şak diye 11'e koyuyorlar adamı.
Linnes'in canını da böyle çıkardılar, sakatlandı en sonunda. Teknik ekip beş para etmez maalesef.

Geri
Üst Alt