#23 Emre Akbaba

bu forumda tarafsız yorum yapabilen 3-5 kişi varsa biri de benim (belhandayı sayma). doğruları yazdıkça insanlar tarafından parmakla gösterilir olduk. burak yılmaza penaltı yapılır penaltı diyorum, adam kuş diyor. bizim maçta bi oyuncumuza faul yok diyorum bi pozisyonda hemen çöküyorlar. burada objektif olan kaybeder, bi tarafı seçeceksin. neyse bu konuda daha fazla yazmayacagım abi iyi akşamlar sana:hat:
Belhanda taraftarısın nasıl tarafsız olacaksın.

Mesela sana bir soru, pazar günü Belhanda mı oynasın Seri mi?

O flu pozisyonlarda sana tavsiyem her zaman bizim gözümüzden bak, biraz taraf ol.
Bazen taraf olmak işleri çok kolaylaştırıyor.
Ne demiş bir devlet büyüğümüz, ya taraf olursun ya bertaraf
Tam hatırlamıyorum ama buna yakın bir şey demişti birisi...

Gscimbom mobil

Belhanda taraftarısın nasıl tarafsız olacaksın.

Mesela sana bir soru, pazar günü Belhanda mı oynasın Seri mi?

O flu pozisyonlarda sana tavsiyem her zaman bizim gözümüzden bak, biraz taraf ol.
Bazen taraf olmak işleri çok kolaylaştırıyor.
Ne demiş bir devlet büyüğümüz, ya taraf olursun ya bertaraf
Tam hatırlamıyorum ama buna yakın bir şey demişti birisi...

Gscimbom mobil
seri ne abi bari başka birini yoksaydın bu tercih ikilisine. belhanda tabi ki:asd:

seri ne abi bari başka birini yoksaydın bu tercih ikilisine. belhanda tabi ki:asd:
jean_michael_seri_kalitesiyle_hayran_birakti_1570006376_2881.jpg

Özellikle Seri dedim çünkü Belhanda dan sonra Seri gelir.

Lakin Belhanda tam dip yapmış.
Hele o küfürler...
Bence öyle bir topçunun var olduğunu artık unutalım gitsin.
Kaldı şurada 3-4 ay.

Gscimbom mobil

Handa'ya dikkat et yiğidim bu bakış masum bir bakış değil
6323fa280abc414c87c9625187d9c0f8.jpeg

70.dkye kadar sag kenar olmasina ragmen ortada yatan, hicbir seye karışmayan sadece yürüyen, önüne duserse pas sut atan kel dk 70 olunca kosmaya basliyor 90dk mucadele eder gorunuyor. Hele o ara bos beles bi gol atarsa eyvah tutmayin bizim taraftari godmode acmis feg sampiyonluk modu acmis vs o gol sevinci yok mu kendini yirtiyor sanarsin 70dk yatan hain o degilmis... Taraftarin gözünü boyamada feg 1 donk 2
Belhanda 5 m dogru pas attiginda cilginca sevinen icin biraz fazla iddiali degilmisin
Taylanin bile gömdügü belhandadan bahsediyoruz. Selcuk> belhanda bile olan bir cöpten bahsediyoruz

Fener’li oyuncular yorulduktan sonra girmesi fikrinin karşıtı değilim. Başka hamle oyuncumuz yok zaten, Andone’nin hazır olmadığını varsayıyorum. Tek üzüntüm Belhanda’nın oynaması.

Bugün ilk 11 çıkmaması sebebiyle hakkı yendi ancak oynasaydi ortasaha direncimiz düşük olurdu.
Euro 2020 de patlama yapıp elden çıkarmak dileğiyle.

Oyuna girerken kameralara yansıdı farkettiniz mi galibiyetten ötürü nasıl gülüyordu. O dakikalarda aynı gülüşü bizde tv karşısında atıyorduk.
Oyuna girerken uzun uzadıya gülerek giren bir futbolcu daha önce hiç görmemiştim.
O an bir kez daha anladım bu adam büyük Galatasaraylı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün ilk 11 çıkmaması sebebiyle hakkı yendi ancak oynasaydi ortasaha direncimiz düşük olurdu.

sözleşme bitene kadar kalır. evlatçılık yapmayıp düşük maaştan sözleşme imzalarsak ne âla

Geri
Üst Alt