#23 Emre Akbaba

30 milyon belki daha fazla taraftarı olan bir kulübün bir oyuncusunun galatasaray taraftarı olmasından daha normal ne var. emre'yi kulübe ömürlük çakmak isteyen taraftarlar vardı, vatan için şehit oldu edebiyatıyla, galatasaray vefa romantikliğiyle. devlet işsizlere bakmıyor bırak bakmayı borç çıkartıyor ha bire. herif yedi sülalesine yetecek parayı kazanmış. devletin bakmadığına kulüp mü bakacak.

sözleşmesi bitince kim alıyorsa alsın. hatta fb enayisi alsın daha iyi.

Benim bildigim Fatih hoca Emre Akbaba ve Omer Bayram ile sozlesme uzatir

Sakatlıklardan önce de öyle ahım şahım bir futbolcu değildi bence ama sakatlıklardan sonra iyice çekilmez bir hal aldı artık. Umarım sözleşme yenilemeyiz.

Yalniz mert Hakan daha yolun basinda, Iyi bir y e r l i topcuya bürünebilir
Lakin bu arkadas icin tren kacmistir yallah anadoluya

Kumaşı var bu çocuğun yalnız çok sıkı çalışması kafasını bu oyuna vermesi gerek. Hala adaptaston sürecinde gibi

Bülent Timurlenk: "Emre Akbaba, zorla sahaya çıkartılan sanki tehdit ile futbol oynatılan bir karakter.."

Osman Şenher: "Emre Akbaba'nın takıma en ufak katkısı yok."

Ayhan Akman; Emre Akbaba'nın Şutu yok ,ara pası yok . Şuan Galatasaray için çok yetersiz .

Ugur Meleke : Emre Akbaba’nın inanılmaz kırılgan futbolu, zaman zaman topa ayağının ucunu dahi sokmamasını da eklemek gerek.

Formsuzluk vs anlarım da adamda hırs ve mücadele de yok. Yani kazanmak için elinden geleni yapmıyor. Ayrıca fizik olarak bu kadar cılız bir adamın hızlı olmasını beklersin o da yok. Şut desen o da yok. Bomboş bir top oynuyor. Üstelik 28 yaş gibi zirvede olması gerektiği bir yaşta. Kesinlikle uzatılmamalı.

Bu eleman Galatasaraylı olamaz. Inanmıyorum, inanmıyorum, inanmıyorum.

Çünkü böyle Galatasaraylı olunmaz.

Galatasaraylı dediğin isyan eder. Kabul etmez, pes etmez.

Galatasaraylı dediğin delidir, maçta deliye döner, kırmızı kart yer, ama başı dik yürür.

Galatasaraylı dediğin böyle ruhsuz olmaz. Kötü oynar, kabul. Ama ruhsuz olmaz abi.

Bu adam Galatasaray formasının renklerini beğenmiş olabilir. Ama asla Galatasaraylı değildir.

Gençler iyi okuyun. Galatasaraylıyım diyorsanız bunun örneği Emre Akbaba değildir. Hasan Şaş'ın top oynadığı zamanı izleyin, özellikle Gerets sezonu. Kaptan Bülent'in maçlarını izleyin, budur Galatasaraylılık.

Bu kadar.

1 yıl kiralık verilmeli. Ümit Karan Ankaraspor örneğinde olduğu gibi, sonra kendine gelir, bu haliyle bize faydası olmaz.

Geri
Üst Alt