#23 Emre Akbaba

Tepki falan koyalım şu işe, sözleşme uzatmasınlar. Futbol hayatı bitmiş, duygusallığa gerek yok.

Emrelerin en lesi harika oynarken maç aldıracak emreler açmaya devam ediyor..bu herifle sözleşme uzatmak senerle uzatmaktan daha mantıksız olur..

ftnin aldirdigi cöpler yüzünden yüksek bonservis veremiyoruz
sirf bundan 5 milyon girmisti galiba

Ceza sahasinda bitirici

Bunun da bir suçu yok.. 10 kişi kalmışsın kalenin önüne otobüs çekmişsin.. yanında zımba gibi kontra topçusu kerem dururken 40 yılda bir bala gol atacak adamı alıyorsun.. Ulan sanki oyunu rakip ceza alanına yikmisiz bu kadar amatörce hatalar yapılır mı ya ben Hocaya daha çok kizdim

her maç aynı rezil oyunu oynayıp her maç kurtarıcı olarak oyuna giriyor.

suç bunda mı bunu oynatanda mı?

keşke bunu da fener'e kaptırsaydık. keşke fener'in çocuğu olsaydın kardeşim bomboş topçusun.

Bu kadar kolay pozisyona girip bu kadar salakça kaçıran başka topçu görmedim.

milyonların çöpe gittiği bir transfer

bu transferde emeği geçenler sorgulanmalı

ayrıca sözleşme uzatmayı düşünen hainlikle yargılanmalı

Berbat bir futbolcu. Ama daha önemlisi bencil. Ceza sahası önünde önü tamamen kapalı durumda yanında boşta Taylan varken hemde Taylanin orda topla buluşması gol pozisyonu anlamına gelirken gitti sut çekti rakibin üstüne. Bir daha forma yüzü görmemeli..

En nefrer ettiğim oyuncu sen oldun bu sezonki kadroda tebrik ederim

sözleşmesi 1tlden bile uzatılırsa yazıklar olsun

Berbat bir futbolcu. Ama daha önemlisi bencil. Ceza sahası önünde önü tamamen kapalı durumda yanında boşta Taylan varken hemde Taylanin orda topla buluşması gol pozisyonu anlamına gelirken gitti sut çekti rakibin üstüne. Bir daha forma yüzü görmemeli..

Yiyorduk orda bjk mallik etti

Geri
Üst Alt