#23 Emre Akbaba

Ft'nin eski irfan can'i.

Yenisi gelince eskisine güzel bir sözleşme verir ve kulübe de SELÇUK'un yanına alır.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Bu adamla kontrat uzarsa önümüzdeki 10 yil resmi ürün satin almam. Paramin bu vitaminsiz, nasil futbolcu oldugu belli olmayan, herife gitmesini istemem. Resmen haram para kazaniyor olacak evlat kontenjanindan.

bunu niye oynatıyor ki yaw. hele de 10 kişi kalmışken

Yazıklar olsun sana. Bu vurdumduymaz tavırlar yakşıyormu Cimbom aşığı bir taraftara. Sana inanıp destekledik ama haketmiyorsun artık bu desteği

atmıyor işte büyük sorun orada. haftalardır karşı karşıya kaçırıyor. bu adam da skor yapamadığı sürece oynatılacak biri değil. eksik oynatıyor takımı

Öyle de yerine oynayacak herif de yok, bugünün 11'inde vardı o da kesik yedi. Ha belki Babel'i ortaya çekip pırpır Kerem'i kanada alabilirdi hoca onu da yapmadı. Ama yani ya bunu deneyeceğiz ya da ötekini. Akbaba kaçırdığı aptal saptal gollerle bayağı cepten yedi de hala iki tercih arasında da uçurum yok. Yine de bu akşamdan sonra artık Kerem'i daha sık kullanmaya çalışması lazım hocanın, Akbaba'dan daha önce oynattığı gibi 8.5 olur başka da bir şey olmaz, onu kanıtladı.

6 pasın içinden de atamadı, acaba çizgiden de kaçırabilir mi? :emrah:

Sözleşme konusunu hiç merak etmesin

Sinyor Terim'in elini öpsün sözleşme garanti

Öyle de yerine oynayacak herif de yok, bugünün 11'inde vardı o da kesik yedi. Ha belki Babel'i ortaya çekip pırpır Kerem'i kanada alabilirdi hoca onu da yapmadı. Ama yani ya bunu deneyeceğiz ya da ötekini. Akbaba kaçırdığı aptal saptal gollerle bayağı cepten yedi de hala iki tercih arasında da uçurum yok. Yine de bu akşamdan sonra artık Kerem'i daha sık kullanmaya çalışması lazım hocanın, Akbaba'dan daha önce oynattığı gibi 8.5 olur başka da bir şey olmaz, onu kanıtladı.

Olmaz katılmıyorum. Kayıp oluyor oyun içinde yumuşak. Bir de Feghouli vardı kenarda Kerem dışında.

Olum fiziken dustun onu anladim. Topuk pasi atma keyfinden kac tane top kaptirdin. Kaleci yuzunu donmus yavasca saga havalandirsan gol olucak kalecinin ustune vuruyorsun

Olmaz katılmıyorum. Kayıp oluyor oyun içinde yumuşak. Bir de Feghouli vardı kenarda Kerem dışında.

Skorda geri düştükten sonra eksik kadroyla Feghouli'nin yapacağı pek bir şey yoktu bence. Kanatta Rıdvan sağlamdı, ortaya geçse de kaçıracağı filan adam kalmadı. Belki Kılınç-Akbaba yerine Fegh-Kerem yapıp savunma arkası top yapabilirdi ama eksik de kaldıktan sonra çok zor artık o işler. 11 kişi olsak ne ala da 10 kişi kaldıktan sonra Fegh fikri de taca çıktı. Bir de %5 puan ihtimali için oyuncuyu kötü zeminde daha kötü sakatlamak istememiş de olabilir. 2. yarıda dakika dakika her aksiyonuyla aleyhimize gelişen bir maç oldu ya herhangi bir hamle pek sonucu değiştirmezdi diye düşünüyorum.

Skorda geri düştükten sonra eksik kadroyla Feghouli'nin yapacağı pek bir şey yoktu bence. Kanatta Rıdvan sağlamdı, ortaya geçse de kaçıracağı filan adam kalmadı. Belki Kılınç-Akbaba yerine Fegh-Kerem yapıp savunma arkası top yapabilirdi ama eksik de kaldıktan sonra çok zor artık o işler. 11 kişi olsak ne ala da 10 kişi kaldıktan sonra Fegh fikri de taca çıktı. Bir de %5 puan ihtimali için oyuncuyu kötü zeminde daha kötü sakatlamak istememiş de olabilir. 2. yarıda dakika dakika her aksiyonuyla aleyhimize gelişen bir maç oldu ya herhangi bir hamle pek sonucu değiştirmezdi diye düşünüyorum.
emre akbaba'yı 0-0'ken ısınmaya göndermişti zaten. 0-0 devam etse de akbaba girecekti.

Yillik 500k lira bile uzatmayin

Geri
Üst Alt