#23 Emre Akbaba

emre akbaba'yı 0-0'ken ısınmaya göndermişti zaten. 0-0 devam etse de akbaba girecekti.

Bilmiyorum o zaman Feghouli hiç hazır değil demektir. Ama Arda çıktıktan sonra bu takımın tek alternatifi Kerem olmalı artık onu biliyorum. Feghouli'yi almamasından ziyade Babel'i hala kanatta deneyip Akbaba'dan ortada medet umması hataydı. Gene Akbaba pozisyona soktu kendini ama Babel hiç sahada yoktu. Feghouli girmedi anlarım da şu maçta Kerem en azından 10 dakika oynamalıydı. Ya aptal saptal bir maçtı Donk girdi gol yemeyiz dedim aptal saptal bir hata, 3-4-2'ye dönmüşken bir anda Donk ileri gitti, Babel kanada geldi, Marcao ileride takıldı. En kötü 0-0 bitecek maç saçma salak bir hal aldı yani. Kim oynadı, kim oynamadı muhabbeti yapılacak bir son 25 dakika değildi bence.

Uzatılması akıldan bile geçirilmemeli

hoca sırf kendi aldırdı diye boktan bir topçu olduğunu kabullenemiyor. bok gibi oynadığı maçlarda bile emre'yi övüyor.

Sözleşme uzatmayıp yolları GÜZELCE ayıralım. İki ağır sakatlık maalesef Emre'yi geri dönülmez derecede etkilemiş gözüküyor..

Bizim bir de Tugay gibi yorumculara sahip olmamız gibi bir dezavantajımız var. Bu ve Belhanda gibilere ağızlarını açıp tek kelime etmezler, her maç Luyindama'yı Marcao'yu yerin dibine sokarlar.

İlla sözleşme uzatılacaksa verin Alanya'da aldığı maaşı. Çok cimbomun çocuğuysa kabul eder oynar zaten o paraya. Zaten hiç bişey oynamadı geldiğinden beri. Ha beğenmiyorsa da yolu açık olsun belki bizden daha fazla veren bir keriz takım bulur.
Bunu yapamayan yönetim de yönetimim demesin.

takima fayda olarak baris özbek, mustafa sarp seviyesinde bir oyuncu
selcuk fusbali birakmasaydi hala oyuna yedekten giren ilk oyuncu olacakti
gelecek sezonu da cöp edecekler malesef

Tarık Çamdal'dan Sonra Başımıza bir daha böyle bir felaket gelmez diyordum Bunun Emre olacağını hiç tahmin etmezdim.

EAFC :kırmızıkalp:
0330.jpg

Geri
Üst Alt