- 20 Ağustos 2017
- 23.601
- 16.059
- 1.838
Arkadasin kontrat senesi. Hoca buna, Babel'e, hatta Falcao'ya bile cok net destek verirken taraftarca sevilen topculara kostek olmasi manidar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senelerdir bi forumdayim hic bi zaman uyelerin cogunlugunun mutlu oldugunu gormedim harika top oynayip yenildigimiz maclarida bilirim bu seferde hatice degil netice deniyor.Sampiyonluk icin yetmez biliyorum ama kazandigimizda mutlu olurum ben digerleru uzulurse uzulsun.iyi diyorsunda, biz günü kurtaran futbolundan futbolcusundanda biktik, gerekirse yenilelim ama aslan gibi oynayalim, futbolumuz göze hos gelsin, diyelim helal olsun be adamlar cok iyi top oynadi mücadele etti, canlari sagolsun, ama gel görki futbol olarak SIFIRIZ. o yüzden ben kazansakta kazandigimizi düsünmüyorum, yensekte o aksam herzaman bir burukluk kaliyor icimde.
Niye bu kadaf çabuk pes ediyorsun ve kabulleniyorsun MK.Yerine kimse gelmeyeceği için razıyım. Evet bu sebeple Ömer Bayram bile kalsın.
Kaçarsan yorgun ölürsün.Niye bu kadaf çabuk pes ediyorsun ve kabulleniyorsun MK.
Emre Akbaba, Galatasaray'da kalmak adına 17.5 milyon TL olan maaşını 7.5 milyon TL'ye indirmeyi kabul etti:
2+1 yıl. (Sabah)