#23 Emre Akbaba

Önce bir sağlam dövmek gerekir, toparlarsa çok cüzi bir miktara sözleşme uzatsınlar.

E0Z9xQIXMAQeR2w

Son 4 mac 3 gol

Nefret ediyorum ama son maçlar yine göz boyadı namussuz . Adam gibi kadro kurmayıp kilincla falan oynayacaksak bu da kalsın en fazla rotasyon oyuncusu olur normal sartlarda

Cidden çok garip bir gol şansı var bu herifte doğru yere doğru koşu yapmayı biliyor sol ayağı da iyi maşallah ama hepsi bu maalesef

Emre, Omer ve Sener icin yapilan guzellemeleri gorunce, Fatih Terim'e haksizlik ettigimizi dusunmeden edemedim. Bu taraftarin hakettigi takim bundan iyisi olmamali. Daha iyi takimi kaldirmaz bunyeniz.

bu kadar ağır çekim top oynanmaz be oğlum

rakip arkasından gelip alıyor rahatça

Ne yapsın ne etsin sezon öncesi çok sağlam çalışsın alanya dönemindeki hali takıma çok faydalı olur

Goller icin tesekkürler ama sezon sonu bunun, Ömer'in, Arda'nin, hocanin ilk aski Donk'un falan kontratinin uzatilacak olmasi hic hosuma gitmiyor.

Elimizde takimin belirli bir kismini yenilemek icin güzel bir firsat var kontrati bitenlere tamamen yol vererek ama bunlarin yarisindan fazlasi ile kontrat yenileneceginden adim gibi eminim. Belki Linnes ve Tasdemirle yollar ayrilir ama yukarida saydiklarim kalir büyük ihtimal. Son haftalarda Sener'in bu kadar fazla oynamasi da hayra alamet degil o da kalir herhalde.

Emre, Omer ve Sener icin yapilan guzellemeleri gorunce, Fatih Terim'e haksizlik ettigimizi dusunmeden edemedim. Bu taraftarin hakettigi takim bundan iyisi olmamali. Daha iyi takimi kaldirmaz bunyeniz.

Hadi Ömer ve Şener'i anlıyorum ama Emre yeteneksiz bir futbolcu değil. İki kez ayağı kırıldığı için fizik olarak bayağı bir düştü ama bugün attığı gol bile ne kadar yetenekli olduğunun kanıtı. Çoğu futbolcunun dağa taşa göndereceği topu ustalıkla köşeye bırakmıştır kendisi. Sanki taraftar isteyince Emre'nin yerine De Bruyne ayarında topçu bulacaklar. Emre cüzi bir miktarla takımda kalabilir. 1 senelik sözleşme yapılır, performansına göre değerlendirilir.

Geri
Üst Alt