#23 Emre Akbaba

Kaleye yakin oynadigi zaman her türlü pozisyona giriyor cunku gercekten topun düsecegi yerleri Iyi seziyor

Ama onun disinda baski da veya sirti dönük topla bulustugunda cok kolay pas hatasi yapiyor veya ayakta kalamiyor zaten bu yuzden elestiriliyor

Bana göre simdiye kadar dogru kullanmadik Emre’yi

Mesela Gecen sezon devre arasindan sonra sakatliktan döndü Falcao’ya Yakin oynadi ve ust uste goller atmisti diye hatirliyorum,bi Iste o dönem dogru kullandik sonra Onyekuru takima dahil olunca sitma tedavisinden sonra Emre kulubeye gecti tekrar 4-1-4-1’e döndük

Yani dogru kullanmak gerekiyor oyunculari

Çok güçsüz ve aklında sadece gol atmak var arada asist seçeneklerine bakmalı. Ayrıca oyun içinde çok kayboluyor bence bjk maçında olmamalı.

Tam ısınır gibi oldum, gol atma hırsı yüzünden vermediği pas ve harcanan pozisyon aklıma geldi.
Maaşı 500klara çekilmediği sürece asla sözleşme imzalanmamalı.Emre Akbaba gibi oyunculara 800 verecek bile zenginliği yok kulübün şu anda

Golü iptal olduğunda çok üzüldü ama % 100 eminim ki üzülmesinin tek sebebi ;

Sözleşme uzatma da elinin güçlü olmasıydı.

Aklının ucundan, 1 gram bile averaj konusunun geçmediğine eminim.

Ne de olsa Cimbom'un çocuğu para dışında neyi düşünecek ki.

Ne geldiyse başımıza cimbomun çocuğu ve Cimbom hocası ayaklarına yatanlardan geldi.

Hep kendilerini ve ceplerini düşündüler.

Hadi Ömer ve Şener'i anlıyorum ama Emre yeteneksiz bir futbolcu değil. İki kez ayağı kırıldığı için fizik olarak bayağı bir düştü ama bugün attığı gol bile ne kadar yetenekli olduğunun kanıtı. Çoğu futbolcunun dağa taşa göndereceği topu ustalıkla köşeye bırakmıştır kendisi. Sanki taraftar isteyince Emre'nin yerine De Bruyne ayarında topçu bulacaklar. Emre cüzi bir miktarla takımda kalabilir. 1 senelik sözleşme yapılır, performansına göre değerlendirilir.
Gsc bir futbolcunun ustunu cizmisse isterse sampiyonluk alsin genede kotu topcu gene işe yaramaz topcudur bu senelerdir boyle.Aynende oyle Omer ve Şener yeteneksiz ve Emre oyle degil

Hadi Ömer ve Şener'i anlıyorum ama Emre yeteneksiz bir futbolcu değil. İki kez ayağı kırıldığı için fizik olarak bayağı bir düştü ama bugün attığı gol bile ne kadar yetenekli olduğunun kanıtı. Çoğu futbolcunun dağa taşa göndereceği topu ustalıkla köşeye bırakmıştır kendisi. Sanki taraftar isteyince Emre'nin yerine De Bruyne ayarında topçu bulacaklar. Emre cüzi bir miktarla takımda kalabilir. 1 senelik sözleşme yapılır, performansına göre değerlendirilir.
Peki ondan önceki haftalarda emre topu kac kere tribüne gönderdi? Daha gecen icerdeki macta sol ayagina gelen topu taca gönderdi

.
IMG_20210503_112738.webp

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Golü iptal olduğunda çok üzüldü ama % 100 eminim ki üzülmesinin tek sebebi ;

Sözleşme uzatma da elinin güçlü olmasıydı.

Aklının ucundan, 1 gram bile averaj konusunun geçmediğine eminim.

Ne de olsa Cimbom'un çocuğu para dışında neyi düşünecek ki.

Ne geldiyse başımıza cimbomun çocuğu ve Cimbom hocası ayaklarına yatanlardan geldi.

Hep kendilerini ve ceplerini düşündüler.
Bullshit at its best

Takimin savasan oyuncularindan biri

Makul bir ucretle sozlesme uzatilmali

Avatarınız güzel olmuş üstat. Başkaldırı gibi.
Artik kupa taraftarlarina karsi 20 yil da sampiyon olmasak bu kulturu birakmayacagimizi gostermenin vakti geldi

Bunlar mutlu olmaz, biz takimda ve sahada oncelikle Emre ve Arda gibi Galatasaraylilari gormek istiyoruz

Geri
Üst Alt