#23 Emre Akbaba

Emre Akbaba’dan menajerine: “Galatasaray ile masaya oturmadan başka kulübe asla gitmem.” (Sabah)

Emre Akbaba'nın kalmasını istemiyorum zaten de kalacaksa da 433'te değil 4231'de yedek olarak kullanılmalı.

Ilk geldiginde herkes tarafindan sevilen ve begenilen oyuncuydu. Milli takimda da kritik gol atmisti. Sakatligindan sonra baya bir düstü ve fiziksel olarak baya gerilemis. Kendine iyi bakarsa gelecek sezon toparlayabilir. Toparlayamazsa maalesef yollar ayrilir.

Makul bir ücretle 1+1 imzalanabilir bir sans daha vermek icin eger ayni paraya daha iyi oyuncu bulma ihtimalimiz yoksa.

Baska kulüblerde siraya gecmistir, ve Emreye 10 milyon lira maaslik sözlesme ile bekliyorlardir.

Hiç bir şekilde kalmasından yana değilim.

Hatta öyle bir konuma geldim ki, Arda bile kalabilir diyorum yeter ki bu kalmasın.

Emre Akbaba’dan menajerine: “Galatasaray ile masaya oturmadan başka kulübe asla gitmem.” (Sabah)
Al işte.

Eğer olur da kalırsa, Galatsaray'dan daha iyi teklif verenler oldu ama ben Galatasaraylıyım ondan burada kaldım ayağına belirli bir çoğunluğu kandırır Cimbombomun çocuğu.

Kesin yakinda menajeri haberler siparis eder yok besiktas devrede fener galatasaraya calim atacak gibi , ben yerinde olsam emreyi bir saniye tutmam, adama verilen bonservizi arti kendi kazandi paralar ve karsilinda ne verdi ona bakarim , tama talihsiz sakatliklar yasadi ama zaten onlar da olmasa gene ortalama oyniyacagi buydu. Emre bize cok fazla katki verecek bir oyuncu degil, tipik kücük takimin yildizi olacak bir arkadas. Onun icin yabanci siniri var diye bunu elde tutarsak bosu bosuna yedek külübesini sayiflatmis olacagiz. Bir zahmet scout ekbimiz bir kac tane avrupadan veya alt liglerden yerli oyuncu bulsun.

Ödenen 5.25 milyon maaş, 750 bin prim vs desek 4 milyon bonservis ile 10 milyon euro bu adama gitti.

10 milyon euro. Bonservissiz elit sayılabilecek bir futbolcu ile 3.5 milyondan 3 yıllık sözleşme imzalasak bununla gideri aynı olacaktı.

Emre'nin maaşı 1.75×5.4. Sabit kur

Bugün sallayıp duranlar da geldiğinde maaşına uygun demişlerdi.

Yani öyle sözleşme bittiğinde gelip para hesabı yapmakla olmuyor bu işler.

Geri
Üst Alt