#23 Emre Akbaba

Yillardir bu adami elestirmekten yildim, yoruldum, biktim. Bugune kadar bircok oyuncu icin torpilli benzetmesi yapildi. Hicbirine katilmadim. Eger gs tarihinde torpilli bir oyuncu varsa bu heriftir.

Arkadaşlar forumda komple bir konuyu engelleyebiliyor muyuz

Bir şey deneyeceğimde

Emre Akbaba,Arda ve Babel'in bu kadroda artık işi olmamalı neden sözleşme uzatıldı anlamıyorum cidden. Koy Barış Alper veya Emre Kılınç'ı oynasınlar işte.

Maç öncesi makara yapılıyordu Arda yoksa Akbaba girer diye. Hakkaten girdi. Kaleciden dönen topları tamamlasın diye Galatasaray forması giyiyor ve kurtarıcı olarak oyuna alınıyor.

Emre Akbaba,Arda ve Babel'in bu kadroda artık işi olmamalı neden sözleşme uzatıldı anlamıyorum cidden. Koy Barış Alper veya Emre Kılınç'ı oynasınlar işte.
Barış ve Kılınç oynatılmıyor. Daha Sekidikası ve Yunus'u var hatta. Bitmiş adamlarla sözleşme yaptık

Hadi Fatih Hoca bir hata yapıyor seni oyuna alıyor bari kendin çık be adam oynama al paranı otur kenarda vallahi daha yararlı olursun bu takıma

Hocam saha kenarında kendin bile deliriyorsun. Niye oynatıyorsun. Tansiyonun 20 oldu, bu adamdan cacık olmaz. BAY’a ver bu fırsatları.

Görmeye dahil tahammülüm yok onu ...artık nasıl bir psikoloji oluştu ise bende.

Torpil konusunda Aydın Yılmaz'ı bile geride bıraktı. Herhangi genç bir oyuncu 1 maç Akbaba gibi oynasa hemen gönderilir başka takıma.

son maçlarda sonradan girdiği sürelerde olumlu izlenimler vermiştir.

gönderilsin diyoruz da sonra arkasından bakıp ah çekmeyelim. en az 1 sezon daha kalmalı.

Geri
Üst Alt