#23 Florin Andone

Şener ve Donk'u uzatmalarda oyuna soktu hoca. Halbuki şu maçta en az bir 25 dakika oynaması gereken adam Andone olması gerekirdi. Andone'yi yeme Fatih hoca! Bu adam önemli bir oyuncu.

Tugaya baya guldum
Donk girerken dogru bir degisiklik cok yoruldu Seri dedi,ulan mac bitmisti zaten

———-
Golcao!!

asla ama asla 1 dk bile görmediğin oyuncuyu övmee
EPL dönemini bilemem tutup da Brighton maçlarını izlemiyorum o yüzden en son halini bilemem ama ben bildiğim Andone'ye güveniyorum hem ne yapıp da övdüm ki adamı ?

Takımda oynayan oyunculardan katkı alamıyorken oynamayan adamı eleştirmek saçma geldi bana oldu olacak Linnes'i Emre Akbaba'yı filan eleştirelim takımın mevcut durumda futbol oynayamamasının suçunu onlara yükleyelim öyle iş mi olur ?

EPL dönemini bilemem tutup da Brighton maçlarını izlemiyorum o yüzden en son halini bilemem ama ben bildiğim Andone'ye güveniyorum hem ne yapıp da övdüm ki adamı ?

Takımda oynayan oyunculardan katkı alamıyorken oynamayan adamı eleştirmek saçma geldi bana oldu olacak Linnes'i Emre Akbaba'yı filan eleştirelim takımın mevcut durumda futbol oynayamamasının suçunu onlara yükleyelim öyle iş mi olur ?
böyle uzun uzun cevap veren oldu mu kafam karışıyor.

yine de lafımın arkasındayım. bakalım bu adam gol falan atabilecek mi

böyle uzun uzun cevap veren oldu mu kafam karışıyor.

yine de lafımın arkasındayım. bakalım bu adam gol falan atabilecek mi

Deportivo yi emre colak ile berebar kurtaran adamdi diyebiliriz

Bitiricilikten ziyade top saklayan bir abimiz di,3.bolgenin her yerine sizar ,kanal acar iyi kafa vurur ,buda falcaoyu ve takim defansini rahatlatir ve hatta hucum fraksiyonlarini artirir.

———-
Golcao!!

Son düzenleme:
Dinamik bir adam, bence ihtiyacımız var, bi şekilde takıma monte edilmeli, hız ve dinamizm sorununu çözer birazcık

Ligde 442den çekinmemeliyiz rakipler üstümüze çok geliyoe 2 forvet varken tüm planları çöker

Andone: "Falcao gibi bir futbolcuyla oynamak benim için inanılmaz olacak. Kendimi geliştireceğim. Brighton'da kendime olan güvenimi kaybettim. Oraya geri dönmek istemiyorum." (The Athletic)

Dün Andone'yi biraz görmeliydik. Hem adam Sampiyonlar ligi oynamis olurdu. Oyuncu degisikleri kullanilmadi. Uzatmada Donk ve Sener'i aliyor oyuna. Tamamen vakit gecirip 1 puana yatmaya odaklamis hoca kendini. Galatasaray'a yakismayacak bir korkaklik. Clement cakne'yi oyuna alarak gollük orta yapti. O arada Andone'yi Babel yerine alsa belki maci almistik.

İstikrarlı skor ayağı sadece Babel ve Falcao olarak görünen takım için bence bu yılın en kritik adamı olacak Andone. Geçen yıl Onyekuru ve hatta sezonun ilk yarısı Eren'den bulduğumuz gol katkısını Andone ve Babel'den çıkartamazsak iç sahadaki Paşa, dünkü Brugge maçı gibi felaket kısır bir hale gelebiliriz. Hele 10 numaramız varsa da yoksa da skora kendi başına katkı verebilen bir oyuncu olmayınca. Mitroglou'nun aksine hocanın bile isteye getirdiği bir oyuncu, illa ki bir yerde müdahil olacaktır.

Dün sonradan oyuna girmesi lazımdı babelin ya da feghoulinin yerine. 2 romanya maçınıda izledim hucumda enerji ve dinamizm katabilen bir adam. Bizim de buna ihtiyacımız var.

Yarın oyunumuza hareketliliği katarak Falcao ve kendisine pozisyonn yaratılmasını sağlayacak bence.

Bu adami oynatsa cok sevecegiz ,eminim

———-
Golcao!!

Geri
Üst Alt