#23 Florin Andone

İstatistikleri pek iyi degil. Pek tanimiyorum

Lemima da gelirse 4-4-2 oynarız. Bu adam da çok faydalı olur.

kanatlar 4-4-2 için uygun değil. Orta saha kökenli olsa tamam derdim. Atletico 4-4-2 oynarken Koke ve Arda oynuyordu mesela. Bizde öyle oyuncular yok.

Biz oynarken de Engin ve Emre Çolak vardı. Sonra da Hamit vardı. Hepsi orta saha kökenli.

kanatlar 4-4-2 için uygun değil. Orta saha kökenli olsa tamam derdim. Atletico 4-4-2 oynarken Koke ve Arda oynuyordu mesela. Bizde öyle oyuncular yok.

Biz oynarken de Engin ve Emre Çolak vardı. Sonra da Hamit vardı. Hepsi orta saha kökenli.
Sürekli transfer haberi geliyor, belki kanatlara da adam alınır.

orta saha kökenli degiller de feghouli afrika kupasinda orta sahada oynadi yanilmiyorsam. jimmy de orta sahada oynayabilir. belhanda bir orta saha oyuncusu olarak kanatta oynadigi dönemler oldu.

Yedek forvet için maksimum 5 yada 10 gol atsa benim için kafidir.

Yürekli oynayan oyuncuları severim, bu adamın bir kaç maçını izledim, canını dişine takıyordu.

fiziki durumu önemli. güzel bir etki yapabilir.

hayırlı olsun

baros tarzı top sürebilen bi oyuncu ama pek golcü değil

emre çolakı izlerken hiç mi denk gelmediniz andoneye ya

Hayırlı olsun
Aslanım inşallah iyi işler yapacak :emrah:

Hayırlı Olsun.

İnşallah Elmander gibi çalışkan bir Santafor aldık.

Hayırlı olsun yürekli, coşkulu bir isim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt