#23 Florin Andone

Baklava diyen arkadaşlar hayal görüyor. Hoca o dizilişi düşünüyorsa hoca da hayal görüyor. Bir kere bizim bekler geberir 10. dakikada “Beni değiştirin” diye kenara yalvarır 4-1-2-1-2 dizilişinde. Saçmalamayın. Yapılması gereken 4-4-2 ya da 4-2-3-1. Yani bence ilk etapta 4-4-2 deneyeceğiz gibi. Ve tutar bu sistem. Sonra da öyle devam edilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4-4-2 kadrosu yaparmısın

Tam zuper liglik oyuncu. Cok is yapacak cok

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Falcao'nun ekmeğini yiyecek olan adamdır.. Falcao'yla birlikte oynarsa herkes Falcao'ya odaklanır bu alan bulur ve işi bitirir..

Bu adam için neden satın alma opsiyonu koyulmadı ya gerçekten üzüldüm 10 milyon euro da olsa koyulsaydı daha yaşı genç ve bizde parlarsa çok daha yüksek paralara gider.

İspanya maçını izledim ama gerçek Andone bu değil daha doğrusu Deportivo da izlediğim takımı sürükleyen Andone bu performanstan çok daha iyiydi. Takıma & taraftarlara uyum sağladığı zaman çok daha iyi performans gösterecektir bence

Diagne&Mitroglou ne kadar oyundan kopuk oynuyorsa Andone de o kadar takım oyuncusu, Diagne her pozisyonda kendisini nasıl yere atıyorsa ne kadar mücadeleden kaçıyorsa Andone de tam tersine sonuna kadar mücadele ediyor eline gelen şansı değerlendirmek için sonuna kadar zorluyor. Gerçekten Falcao varken elimizde "imkanlar dahilinde" alabileceğimiz en uyumlu 2. forvetlerden birisini aldık Falcao ile birlikte kullanmak için

15/16 sezonunda Andone' Deportivo'da %90 çift forvet oynuyordu belki de kariyerinin en iyi dönemini yaşamış adam 21 gol 7 asistle La Liga 2 'de sonraki sezon çift forvet oynadığı partneri gitti tek forvet olarak oynadı La Liga da arkasında da Emre Çolak oynuyordu o zaman da 12 gol 6 asist yapmış

Yalnız sıkıntı şu ki bazen topu kaybettiği zaman agresifliği ayarlayamıyor çok kart görüyor,bu sezon EPL'de 3 maçta 1 kırmızı gördü geçen sezon 5 sarı ondan önceki sezon 6 sarı 16/17 sezonunda da 6 sarı görmüş ama 15/16 sezonunda tam 10 sarı kart görmüş 13/17 sezonunda 9 sarı kart görmüş

4-4-2 kadrosu yaparmısın

Hemen. Kalede Muslera. Defans dörtlüsü Nagatomo-Marcao-Luyindama-Mariano. Orta saha dörtlüsü solda Belhanda veya çok kolay maçlarda Babel-Lemina-Nzonzi-Feghouli. İleri ikili Falcao-Andone. 4-4-2’de sol ve sağ kanatlarının da orta sahaya destek vermesi ve orta saha özellikli olmaları gerekiyor. Belhanda zaten orta saha oyuncusu, Feghouli de aynı şekilde orta saha özellikleri üst düzey bir sağ kanat oyuncusu. Daha ne olsun? Buyur sana 2011-2012 Galatasaray.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EPL'de gördü

Barton'un cezası varmış böyle orada görmüş kartı Fransa ligine gittiğinde ceza oraya da yansımış

İngilizler onu sormuşlar özellikle merak ettim bende detaylı bilgi bulamadım
Normal kirmizi kartsa iptal olur ama mesela Engin Baytar gibi gorduyse buraya yansir. Veya cok kasti faul yaptiysa da buraya yansir. Insallah normal gormustur. Zaten 2 kirmizi cezalimiz var, Terim yok. Tadimiz iyice kacar

Normal kirmizi kartsa iptal olur ama mesela Engin Baytar gibi gorduyse buraya yansir. Veya cok kasti faul yaptiysa da buraya yansir. Insallah normal gormustur. Zaten 2 kirmizi cezalimiz var, Terim yok. Tadimiz iyice kacar

Eğer kararı pfdk veriyorsa unutalım şimdiden Andone'yi o bizim lehimize karar vermez.

Bildigim kadariyla sari cezalari olanlarda da aktariliyor yeni ligine

Geri
Üst Alt