#23 Florin Andone

Cezasını burada çekmesi ingiltere futbol federasyonun tffye gönderip gondermeyecege bağlı bence

Zamanında bartonın cezasını fransada devam ettirdiler

3 mac ceza almis
1 mac ligde
1 mac da lig cup olmak uzre 2 macin cezasini cekmis

Bunlarda da ligdeki kırmızı cezaları lig kupasında geçerli mi bizdeki gibi?Transfermarkt'ta cezaya saymamış da.Belki de sadece ligde çekiliyordur o ceza

Bu farklı 3-5-2
ben geliştirdim.

Muslera

Lyundima - Nzonzi Marcao

Fegh - Lemina - Belhanda - Seri - Babel

Falcao - Andone

Kanatlardan atak yediğimizde Fegh ve Babel geri dönmeden önce seri ve lemina kademe alacak. Onlar gelince geri defansa kosacaklar bu sefer fegh ile babel kapatacak bekleri.​
gerçek 352 bu değil

Sonunda lisansı çıktı

Sonunda lisansı çıktı
Linnes de silinir bugün listeden

Yeni Johan Elmander.

İz bırakacaktır bir yıl da olsa.

Çok net aşağıdakinde. Çünkü senin yazdığın kadroda kanat yok. Beklerin sürekli 90 metre gidip gelmeleri gerekiyor doğal olarak.

işte bu düz mantık

kanat var dolayısıyla daha çok yardıma gelir oysa feghouli ve babelin yardımı neredeyse yok gibi oluyor çoğu zaman

hele de çift forvette iyice biner

iyi bir baklava ortasahada lemine nzonzi ve seri daha çok kapatabilir oraları

Babel şl maçlarda oynar ama

O tür maçlarda iş yapmış bir isim

2 araptan daha etkili olur
Ben Babel'e iş yapmaz demiyorum ama 4-4-2 sol kanadı oynayacak bir isim değil bana göre. Çünkü savunmaya ve orta sahaya yardım edecek bir futbolcu değil. Gol yollarında bayağı etkili bir oyuncu. Olursa Falcao'nun yanında oynar Andone'nin yerine. 4-3-3 veya 4-2-3-1 olacaksa sol kanat veya sol forvet oynar işte. Hem de rahat rahat oynar. Ama 4-4-2 deyim yerindeyse futbolcuların iflahını ... atan bir diziliş. Çok koşup basman gerekiyor yoksa takım error veriyor.

Bugün Romanya-Malta maçı var
Akabinde takıma katılır herhalde.

ilk 11de basliyor

cift forvet ile cikacak romanya (puscas - andone)

Geri
Üst Alt