Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Macin 15 dakikalik bolumunu izledim. Ve bu bolumde pek etkili degildi. Beğenmedim. Ha takım olarak kotuyduk o anda, o ayri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermezler böyle pozisyonlarda bize penaltı. Şebake midir nedir herif biçti bütün topçuları bir sarı bile çıkarmadı.atsa kendini kirmizi kart penalti , fakat illa atmasi mi lazim bu VAR denilen zamazingo ne boka yariyor. vuruyor denge bozuluyor
En başından beri neden geldiğini anlamadım. Andone için Linnes'i feda edip takım kimyasını bozmaya gerek yoktu. Takımda bugün Falcao olsa muhtemelen kazanacaktık. Gereksiz bir transfer.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımda sol bek yok. Nagatomo mecbur olacaktı kadroda. Ömer sol beke geçince yedirdi golü. Andone'ye gelince üst düzey bir golcü değil. Attığı gol sayıları ortada. Bugün de yerinde çok iyi değil ortalama bir forvet olsa 2 gol atmıştı.Tam aksine avatarındaki adam yüzünden Linnes’i feda ettik. Andone veya başka biri gerekli bir transferdi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımda sol bek yok. Nagatomo mecbur olacaktı kadroda. Ömer sol beke geçince yedirdi golü. Andone'ye gelince üst düzey bir golcü değil. Attığı gol sayıları ortada. Bugün de yerinde çok iyi değil ortalama bir forvet olsa 2 gol atmıştı.
Takımda sol bek yok. Nagatomo mecbur olacaktı kadroda. Ömer sol beke geçince yedirdi golü. Andone'ye gelince üst düzey bir golcü değil. Attığı gol sayıları ortada. Bugün de yerinde çok iyi değil ortalama bir forvet olsa 2 gol atmıştı.
Linnes seviye olarak Nagatomo ve Mariano ayarında bir futbolcu değil. Bu ikisinin yerine kadroya girememesi normal. Ancak hem sol bek hem sağ bek olarak alternatif olabileceği için kadroda olması gerekiyordu. Andone transferi olmasa da olurdu.Avatarındaki kadro dışı olsa Linnes olacaktı işte sol bekte. Ömer Bayram falan değil.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi