#23 Florin Andone

Nasıl bir taktik diziliş uydururuz bilmiyorum ama benim gördüğüm kadarıyla mevcut durumları ile Andone-Emre Mor-Ömer ve Şener dörtlüsü Babel&Feghouli&Nagatomo ve Mariano dörtlüsünden çok daha fazla hak ediyor oynamayı

Bu sene bulunduğumuz durumda sahadaki futbolcular içinde Babel&Feghouli&Nagatomo ve Mariano dörtlüsünü baş suçlu ilan edebilirim

Nasıl bir taktik diziliş uydururuz bilmiyorum ama benim gördüğüm kadarıyla mevcut durumları ile Andone-Emre Mor-Ömer ve Şener dörtlüsü Babel&Feghouli&Nagatomo ve Mariano dörtlüsünden çok daha fazla hak ediyor oynamayı

Bu sene bulunduğumuz durumda sahadaki futbolcular içinde Babel&Feghouli&Nagatomo ve Mariano dörtlüsünü baş suçlu ilan edebilirim
Naga mi?ikinci yariyi izledikten sonrada Naga diyorsan ezbere konusuyorsun kardes yemin ederim senin analizleri begenirim ama bu sefer sacmalamisin

Naga mi?ikinci yariyi izledikten sonrada Naga diyorsan ezbere konusuyorsun kardes yemin ederim senin analizleri begenirim ama bu sefer sacmalamisin
Yok reis sadece bu maç özelinde konuşmuyorum evet Ömer'in sol beke geçmesi hataydı bunu kabul ediyorum artık ben de ama ben sezon başından beri izlediğim Babel&Feghouli&Nagatomo ve Mariano dörtlüsünden bahsediyorum

Ömer kesinlikle sol bek oynamamalı bunu da ekliyorum o yüzden yazdım nasıl bir taktik diziliş uydururuz bilmiyorum ama diye belki de Ömer mevcut durumdaki görevine devam etmesi gerekiyor

Yok reis sadece bu maç özelinde konuşmuyorum evet Ömer'in sol beke geçmesi hataydı bunu kabul ediyorum artık ben de ama ben sezon başından beri izlediğim Babel&Feghouli&Nagatomo ve Mariano dörtlüsünden bahsediyorum

Ömer kesinlikle sol bek oynamamalı bunu da ekliyorum o yüzden yazdım nasıl bir taktik diziliş uydururuz bilmiyorum ama diye belki de Ömer mevcut durumdaki görevine devam etmesi gerekiyor
Nagatoma gibi de
fans yapip hucumu iyi bir adam bulabilirsek devre arasi alalim .Suan nagadan baska iyi sol bek yok takimda Omer nasil perisan oldu oraya gecince gorduk .Ama ilk yari bitene kadar Naga oynayacak orda Kanatlar ne yapsa ne etse gecemiyorlar adami aynisi Mariono icinde gecerli ama onun defansi iyi degil devre arasi daha tempolu birini bulabilirsek Marionoda gidebilir .Yada Lines olsaydi ods yedekleyebilirdi Marioanoyu ama Senere guvenmem ben .Kanatta biraz tempolu adamlar olsa Mariano ve Nagada sıitmayacak ama Feg ve Babel olunca cok siritiyor adamlar .Andone Ve Belhandayi kanatta deneyebiliriz Beklerine yardima gelir ikiside

kalitesiz bir topçu, ibb ayarınxa malesef laf olsun diye transferler yapmışız

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

millet degmeden kendini yere salliyor. atsana kardesim kendini herif seni iteliyor. alemin akillisi bizmiyiz

Kaleciyle olan pozisyonda da ayakta kalmaya çalıştı. Halbuki ayak dışarıda temas da var. Bırak sa kendini penaltı.

Gscimbom mobil

Kaleciyle olan pozisyonda da ayakta kalmaya çalıştı. Halbuki ayak dışarıda temas da var. Bırak sa kendini penaltı.

Gscimbom mobil
bence vermezlerdi aşırı art niyetli bir hakem vardı kalk kalk diye daha bir sinir bozardı. Geçen sene linnesin bir penaltı pozisyonu var hakemin önünde biçildi keza belhandaya aynısı olmuştu ceza yayının oralarda faul bile çalmadılar ellerinden gelse kart bile verirdiler. Geçen hafta çalım atarken dengesini kaybedip düşerken rakipten diz yiyip çenesi kırılan ve aleyhimize faul çalınan bir ortam var.

Çok enteresan şeyler oluyor tarifsiz. Daha 5.haftadayız şu ana kadar olanlar şu rakibimiz denilen heriflerden birine olsa şu an türk futbolu karışmış galatasaray aşığı mhk olmuştu

fornelle positionunda yere birakabilirdi kendisini. etmedi. kizamadim adama.

bıraksa nolcak VAR'da mete varmış penaltı verir mi o şerefsiz

Su adami Temmuz'da filan almaliydik. 1 Eylul' de gelen transferlerden biktim

442 için çok iyi bir adam.Tekli santfor oynamaz.

Rıdvan Dilmen: Penaltı

Mehmet Demirkol: Penaltı

Bünyamin Gezer: Kemiksiz penaltı

Ahmet Çakar: Vallahi billahi değil

Erman Toroğlu: Net penaltı

bıraksa nolcak VAR'da mete varmış penaltı verir mi o şerefsiz
net penaltı yaw zamanlama hatası var kaleinin top diye adama geçiriyor. bizim salak niye ayakta kalmaya çalışıyor onu anlamadım. ingiltere de sanıyor hala kendini. neyse gene de güzel davranıştı. olması gereken doğru budur ama 2 puana mal oldu bize.

Maçın kırılma anı bunun posisyonu. Net penaltıyı vermemiş hakemler.

Düşmeden bu hakemler bu tür karar vermez bizim ligde çünkü art niyetli bunlar ve işi de bilmiyor.

Orta hakem çözemez belki posisyonu ama var net uyarması gerekirdi.

Geri
Üst Alt