- 18 Temmuz 2009
- 81.645
- 238.436
- 5.093
Maç eksiği var ama net kötü şu an.Bence bayağı vasat bir oyuncu. Ligde gene bir nebze iş yapabilir ama bu seviyelerin oyuncusu değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç eksiği var ama net kötü şu an.Bence bayağı vasat bir oyuncu. Ligde gene bir nebze iş yapabilir ama bu seviyelerin oyuncusu değil.
Maç eksiği var ama net kötü şu an.
Yani İspanya liginde iyi işler yapmış bence yedek olarak ideal ama golcü değil bu yüzden gol dışında işleri yapması lazım. Malatya maçında kötü sayılmazdı ama burada girip rakip yarı sahada top alıp kullanmasını beklerdim.Daha önce izlemedim ama oynadığı takımlar da ortada. İspanya ikinci liginden Şampiyonlar Ligi'nde maç oynamaya çıkmak kolay değil tabi. Mitroglou'dan iyi, en azından daha hareketli ve mücadeleci ama bu seviyede oynuyorsak daha fazlasına ihtiyacımız var.
Aynen lan ben de onu diyomBazıları ne yaptı ki diyebilir ama ben çok beğendim. Hareketliliği ve tehdit yaratması tam bizim ihtiyacımız olan şey. Statik olmayan nadir oyuncularımızdan.
Aynen lan ben de onu diyom
Pres yapiyo yerinde durmuyo kanatta da oynar gayet
Golün kendisi olan forveti aldılarda noldu? takım bok gibiYine gidip gole zerre yakın olmayan bi forvet bulmuşlar. Bravo