#23 Florin Andone

Fizik/kondisyon olarak düşmemiş bir takımda görmek lazım, bence yorum yapmak için erken. ilk 11 başladığı maçı izlemek lazım.

Maç eksiği var ama net kötü şu an.

Daha önce izlemedim ama oynadığı takımlar da ortada. İspanya ikinci liginden Şampiyonlar Ligi'nde maç oynamaya çıkmak kolay değil tabi. Mitroglou'dan iyi, en azından daha hareketli ve mücadeleci ama bu seviyede oynuyorsak daha fazlasına ihtiyacımız var.

Daha önce izlemedim ama oynadığı takımlar da ortada. İspanya ikinci liginden Şampiyonlar Ligi'nde maç oynamaya çıkmak kolay değil tabi. Mitroglou'dan iyi, en azından daha hareketli ve mücadeleci ama bu seviyede oynuyorsak daha fazlasına ihtiyacımız var.
Yani İspanya liginde iyi işler yapmış bence yedek olarak ideal ama golcü değil bu yüzden gol dışında işleri yapması lazım. Malatya maçında kötü sayılmazdı ama burada girip rakip yarı sahada top alıp kullanmasını beklerdim.

Bazıları ne yaptı ki diyebilir ama ben çok beğendim. Hareketliliği ve tehdit yaratması tam bizim ihtiyacımız olan şey. Statik olmayan nadir oyuncularımızdan.
Aynen lan ben de onu diyom
Pres yapiyo yerinde durmuyo kanatta da oynar gayet

Aynen lan ben de onu diyom
Pres yapiyo yerinde durmuyo kanatta da oynar gayet

Pembe kafa formsuz onun yerine onbire yerleştirilmeli. Sık kullandığımız hücum üçlümüz üretkenlik sağlamıyor veya bir takım sebeplerle sağlayamıyor. Andone'nin oynaması başka opsiyonları sonuçları yaratabilir. Hoca uzun bir aradan sonra ilk kez bu maçta takımda ve sistemde değişikliklere gitti. Bu arayışı sürdürüp doğru şablonu ve ideal on biri bulması lazım.

Falcao ile çift forvet denenmeli. Oynayınca takım ileride daha fazla alan kaplıyor ve Falcao'nun da etkinliği artıyor.

Bu adam bu güçle nasıl kaleyi zımbalayamıyor anlayamıyorum.Şut çeksin ceza sahası dışından.

Bu adam bu sene en güvendiğim adam Nzonziden sonra..

Hadi aslanım göster kendini 💪

Ceza sahasi icinde darbe gelirse yere at kendini birader. Burasi Turkiye burda hersey farkli.

Birak Falcao birak Andoneyi dünyanin en iyi gölcüsü bizde olsa gene birsey yapamaz, bir tane dikine pas atacak adam yok takimda, andone mac icinde kac kere bos kosu yapti defansin arkasina bir tane pas atamadilar adama.

Aferin hem pres var hem boşa koşu tak bok gibi deyip 1 dakika bırakmadı maci

Yine gidip gole zerre yakın olmayan bi forvet bulmuşlar. Bravo

Geri
Üst Alt