#23 Florin Andone

Yine gidip gole zerre yakın olmayan bi forvet bulmuşlar.
Takım forvete top götürmüyor maçı mı izlemiyorsunuz forvet top alacağım diye orta sağaya geliyor top alacağım diye pres yapıyor daha ne yapsın takımın forvetine defans ile orta sahanın en yakın topcusu nzonzi olursa forvete laf söyleyemezsin adam afedersiniz götünü yırttı ..

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir pozisyonda adam pres yapiyordu ve arkasindakiler biryerine takmayip pres yapmayi bile düsünmüyorlardi. Takim resmen bok gibi durumda

Neden alındığını hiçbir zaman anlayamayacağım. Yabancı hakkımız dolmuşken neden böyle sıradan bir forvet alındı. Bu herif için son gün Linnes'den vazgeçildi. Mitroglou faciasından hiç mi ders alınmaz. Kaldı ki Mitroglou bu heriften çok daha kaliteli topçuydu.

FIG-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolu anlamayan adam simdi su sekilde yorumlar:

'' cok kotu ya, hic birsey yapmadi ya...''

sen topu adama goturemiyorsan, adam napsin arkadas?

Falcao'yu çalıştıramayan bir sistem (?) için Andone'yi eleştirmek de, ne bileyim.

maclari nasil izliyorsunuz anlamiyorum cagneye top gelmiyor falcaoya top gelmiyor andoneye top gelmiyor. oldu lan ronaldoyu koyalim ozaman.

top gelmiyor top. kimi koysan fark etmez forvete.

Kabul etmekte zorlanıyorsunuz ama kesinlikle seviyemizde değil... Bırak tek forveti çift forvet olsa gol atamayacak gibi. Evet istavroz çıkarıyor dindar çocuk, disiplinli, çalışkan, yakışıklı filan ama damat almıyoruz defolsun gitsin tribüne bana gol atamayacaksa ne yapayım ben onu :( çöp...

Kabul etmekte zorlanıyorsunuz ama kesinlikle seviyemizde değil... Bırak tek forveti çift forvet olsa gol atamayacak gibi. Evet istavroz çıkarıyor dindar çocuk, disiplinli, çalışkan, yakışıklı filan ama damat almıyoruz defolsun gitsin tribüne bana gol atamayacaksa ne yapayım ben onu :( çöp...

Aynı topçu grubuyla 3 forvet gördük Cagne , Falcao , Andone 3 ü de etkisiz göründü sence suç forvetlerin mi ?

Bugün Andone yerine Muller olsa farklı olur muydu sence ustat? Durduk yere suçsuz oyunculara sallamazsak daha iyi olur kanaatindeyim.

Farklı olmazdı tabii ki ustat at gözlüklerini çıkaralım mümkünse Ronaldo Lewa falan ileride olsa farklı sonuç olmazdı bugün..
Peki andonenin potansiyeli var falcaoyu yedek bırakır çünküm çoook yağuşuklu :) hadi iyi eğlenceler... adam bayern forvetleriyle kıyaslandı ya :) baş baş

Müller olsa tabii ki farklı olurdu :) bu nasıl bir alay amaçlı örnek :) sen alay malzemesi olma da :)

Müller'i bırak Messi Lewa Ronaldo 3 lüsü olsa yine bu maçı alamazdık yahu ne oynadığımız belli değil takımdaki herkes selçuk gibi yan pas geri pascı olmuş çıkmış hala topçulara laf atıyorsunuz.

Peki andonenin potansiyeli var falcaoyu yedek bırakır çünküm çoook yağuşuklu :) hadi iyi eğlenceler... adam bayern forvetleriyle kıyaslandı ya :) baş baş
Yok falcaoyla kıyaslıyoruz. Falcaonun ne numarasını gördün geldiğinden beri? Senin düşünceye göre o da bizim kalibremizde değil

Müller'i bırak Messi Lewa Ronaldo 3 lüsü olsa yine bu maçı alamazdık yahu ne oynadığımız belli değil takımdaki herkes selçuk gibi yan pas geri pascı olmuş çıkmış hala topçulara laf atıyorsunuz.
Andone bu maçta yoktu ama genel olarak sezonda da yokları oynayacak kapasitesi yok. Mitroglou diagneden daha iyi diyenleri hatırlayın. Diagne fersah fersah iyi forvetti. Andone-Falcao çift forveti bile dendi. Neredeyse falcaoyu kesse olabilir diyeceğiz... ilginç... Ye kürküm ye misali

Andone bu maçta yoktu ama genel olarak sezonda da yokları oynayacak kapasitesi yok. Mitroglou diagneden daha iyi diyenleri hatırlayın. Diagne fersah fersah iyi forvetti. Andone-Falcao çift forveti bile dendi. Neredeyse falcaoyu kesse olabilir diyeceğiz... ilginç... Ye kürküm ye misali

Sıkıntı topçularda değil diyorum Mitro gittiği takımda gol atıyor, Cagne atıyor , Falcao Fransada atarken bize geldi kurudu aynı şekil Slimani fbde sıfır çekerken Monacoda çoştu neden çünkü senin takımda sistem yok ne yaptığın belli değil.

Forvetleri pozisyona sokamıyoruz adam pozisyona girse bitiriciliği iyi mi değil mi göreceğiz.

Geri
Üst Alt