- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım forvete top götürmüyor maçı mı izlemiyorsunuz forvet top alacağım diye orta sağaya geliyor top alacağım diye pres yapıyor daha ne yapsın takımın forvetine defans ile orta sahanın en yakın topcusu nzonzi olursa forvete laf söyleyemezsin adam afedersiniz götünü yırttı ..Yine gidip gole zerre yakın olmayan bi forvet bulmuşlar.
Kabul etmekte zorlanıyorsunuz ama kesinlikle seviyemizde değil... Bırak tek forveti çift forvet olsa gol atamayacak gibi. Evet istavroz çıkarıyor dindar çocuk, disiplinli, çalışkan, yakışıklı filan ama damat almıyoruz defolsun gitsin tribüne bana gol atamayacaksa ne yapayım ben onuçöp...
Bugün Andone yerine Muller olsa farklı olur muydu sence ustat? Durduk yere suçsuz oyunculara sallamazsak daha iyi olur kanaatindeyim.Kabul etmekte zorlanıyorsunuz ama kesinlikle seviyemizde değil... Bırak tek forveti çift forvet olsa gol atamayacak gibi. Evet istavroz çıkarıyor dindar çocuk, disiplinli, çalışkan, yakışıklı filan ama damat almıyoruz defolsun gitsin tribüne bana gol atamayacaksa ne yapayım ben onuçöp...
Müller olsa tabii ki farklı olurduBugün Andone yerine Muller olsa farklı olur muydu sence ustat? Durduk yere suçsuz oyunculara sallamazsak daha iyi olur kanaatindeyim.
Farklı olmazdı tabii ki ustat at gözlüklerini çıkaralım mümkünse Ronaldo Lewa falan ileride olsa farklı sonuç olmazdı bugün..Müller olsa tabii ki farklı olurdubu nasıl bir alay amaçlı örnek
sen alay malzemesi olma da
![]()
Peki andonenin potansiyeli var falcaoyu yedek bırakır çünküm çoook yağuşukluFarklı olmazdı tabii ki ustat at gözlüklerini çıkaralım mümkünse Ronaldo Lewa falan ileride olsa farklı sonuç olmazdı bugün..
Müller olsa tabii ki farklı olurdubu nasıl bir alay amaçlı örnek
sen alay malzemesi olma da
![]()
Yok falcaoyla kıyaslıyoruz. Falcaonun ne numarasını gördün geldiğinden beri? Senin düşünceye göre o da bizim kalibremizde değilPeki andonenin potansiyeli var falcaoyu yedek bırakır çünküm çoook yağuşukluhadi iyi eğlenceler... adam bayern forvetleriyle kıyaslandı ya
baş baş
Andone bu maçta yoktu ama genel olarak sezonda da yokları oynayacak kapasitesi yok. Mitroglou diagneden daha iyi diyenleri hatırlayın. Diagne fersah fersah iyi forvetti. Andone-Falcao çift forveti bile dendi. Neredeyse falcaoyu kesse olabilir diyeceğiz... ilginç... Ye kürküm ye misaliMüller'i bırak Messi Lewa Ronaldo 3 lüsü olsa yine bu maçı alamazdık yahu ne oynadığımız belli değil takımdaki herkes selçuk gibi yan pas geri pascı olmuş çıkmış hala topçulara laf atıyorsunuz.
Adam gol attı ilk maçında sonrasında da oynatılmadı. 2 maçta 1 gol fena değilYok falcaoyla kıyaslıyoruz. Falcaonun ne numarasını gördün geldiğinden beri? Senin düşünceye göre o da bizim kalibremizde değil
Andone bu maçta yoktu ama genel olarak sezonda da yokları oynayacak kapasitesi yok. Mitroglou diagneden daha iyi diyenleri hatırlayın. Diagne fersah fersah iyi forvetti. Andone-Falcao çift forveti bile dendi. Neredeyse falcaoyu kesse olabilir diyeceğiz... ilginç... Ye kürküm ye misali