#23 Florin Andone

Andonenin konusunda andone hariç herşey konuşulmuş

Ünal Başgan Fatih Hocanın anti tezidir. Fatih Hocayı eleştirenler ne başarısını, ne tecrübesini eleştiremez. Eleştirenler ya kıskanır ya da tarzını beğenmez.

Hocanın kariyerine kimse laf söyleyemez. Ama oynattığı futbol çağ dışı artık. Bunu herkes kabul etmeli.

Sadece oyuncu modelleriyle oyunu değiştiremezsin.

Bir takıma nasıl oyun oynatacağına o takımın başındaki hoca karar verir.

Bu oyun günümüz futboluna uygun bir oyun değil.

Andonenin konusunda andone hariç herşey konuşulmaya devam ediyor

Neyi atacaksın abi neyi? 10 tane takım arkadaşın senle Falcao'ya gol attırmak için kendini yırtıyor, hocan bütün oyun planlarını senin için çizmiş, sağdan soldan muazzam ortalar, 10 numaradan harika arkaya toplar ama bir topu 7,32'nin içine sokamıyorsunuz. Kasımpaşa'da Kemal Özdeş Diagne'yi 15 milyonluk adam yaptı, siz 3-4 maçta 1 tane gol atamıyorsunuz. Yeter artık, na buramıza kadar geldi.

Diagne'yi tutsaydik daha iyiydi ocakta Andone dönsün ingiltereye biz brugge'den diagneyi geri alalım Falcao ile iyi ikili olurlar

En azından hareketli bir futbolcu. İleride oynayan futbolcularımız temposuz ve hareketsiz olunca Andone gibi futbolcular hemen göze çarpıyor. Bence Falcao'yla çift forvet denemeliyiz. Yapmış olduğu koşularla Falcao'ya çok pozisyon yaratacağını düşünüyorum.

Gol atmayan forvet görüntüsü var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muhteşem bir oyuncu Andone , her takımda olması gereken 2.3.forvet tiplemesi.
falcao ile birlikte oynarlarsa ve arkalarından onları destekleyen oyuncular ile birlikte çok gol atarlar.

2 gol atman yetmez haftaya kesik yememek için yalakalık yapman lazım azıcık hocaya.

Kabul etmekte zorlanıyorsunuz ama kesinlikle seviyemizde değil... Bırak tek forveti çift forvet olsa gol atamayacak gibi. Evet istavroz çıkarıyor dindar çocuk, disiplinli, çalışkan, yakışıklı filan ama damat almıyoruz defolsun gitsin tribüne bana gol atamayacaksa ne yapayım ben onu :( çöp...
hehehe

Geri
Üst Alt