Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.890
- 11.748
- 1.993
Andonenin konusunda andone hariç herşey konuşulmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal Başgan Fatih Hocanın anti tezidir. Fatih Hocayı eleştirenler ne başarısını, ne tecrübesini eleştiremez. Eleştirenler ya kıskanır ya da tarzını beğenmez.
Gerçi tek imparator var hem ayrıca fenevlilevin işi ne... Hakancığım bu kadar derin mevzulara girmeyelim istersen sana iki tane karı kız resmi atayım sakinleş2 imparatorun sentezi ilgini çeker diye düşündüm ustat..
ben de iboyu sevmem ustat sen resimleri at istersen sonra belirleriz kim imparator kim değilGerçi tek imparator var hem ayrıca fenevlilevin işi ne... Hakancığım bu kadar derin mevzulara girmeyelim istersen sana iki tane karı kız resmi atayım sakinleşYoksa uçurtacaksın beni
![]()
heheheKabul etmekte zorlanıyorsunuz ama kesinlikle seviyemizde değil... Bırak tek forveti çift forvet olsa gol atamayacak gibi. Evet istavroz çıkarıyor dindar çocuk, disiplinli, çalışkan, yakışıklı filan ama damat almıyoruz defolsun gitsin tribüne bana gol atamayacaksa ne yapayım ben onuçöp...