#23 Florin Andone

Aklı varsa devre arası kaçar.
Bu gidişle kaçar zaten. Ama sevmiş olabilir en azindan taraftarı sevmiş olabilir yoksa şu an futbol namina sevilecek bi tarafımız yok. Bir forvet oyuncusunun en son oynamak isteyeceği taktikle oynuyoruz maçları. Bunun adına taktik denirse. Tutarsa sahiplenirse taraftar tutar takimda andoneyi.

Futbol olarak Brighton'dan gerideyiz bu kendisini baya rahatsız ediyordur diye düşünüyorum devre arası gitmek istese kimse bir şey diyemez..

karşı karşıya kaldığı pozisyonda kontrol edip vursa golü yapabilirdi bence. yeterli zamanı vardı.

Falcao ile beraber oynamalı biri mücadele eden rakibi yıpratan diğeri bitirici forvet çok iyi ikili olabilirler. Kanatlar Emre ve Feg olmalı.

falcaodan umudu kestim ben. andonede de yeterli bitiricilik yok. fiyat performans olarak tarihin en kötü kadrolarından birine sahip olabiliriz. yazın olan transferleri hepimiz övdük ama sonuç istediğimiz gibi çıkmaktan çok uzak.

MEIZU M6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Andone yerine Falcao’yu görmek isteyenlere Andone’nin cevabı
IMG_6718.webp
IMG_6713.webp

Diyorduk boş yapma diyordunuz arkadaşlar maalesef ambalajlanmı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Feghouli, Babel ileride yürürken Andone tek başına hücum presi yapmaya çalışıyordu. Evet, belki gol pozisyonlarında başarısız ama mücadeleci ve hırslı bir oyuncu. Bizim de şu anda ihtiyacımız olan futbolcu tipi Andone.

Geri
Üst Alt