Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.884
- 21.936
- 3.553
Yuh derler adama Serkan.

Kaç defa rezerve oldum= 0
Sen= Sayısını bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh derler adama Serkan.
Kaç defa rezerve oldum= 0
Sen= Sayısını bilmiyorum.
Yav önemli işlerinizi halledin tabi sizden kıymetli değil yarışma her zaman yaparız.Aklımda buna özel planlar vardı arkadaşlar ulaşamadığı için duyurmuşlar yarışmayı erkenden.
tamamiyle iftira ben konu açılınca yazıyorum ama smod olduğum için sadece yetkili olanlar görüyor
Tolga bugun yapsın hevesını alsın. malum herkeste sevindi. Vasfi bile ilkkez katılcak onlarda hevesini almış olur
sende aklındakı olaya cumartesi başlar pazar gunude hep beraber sohbet muhabbet bıtırırız.
yani insanlar boşta kalmasın forumda transfer nöbetınde hoca diye arancaklarına yönetime sağa sola çatıcaklarına birbirlerini yieceklerine burada takılsınjlar işte.
bugünki örneği yakında gördün.
forum huzurunu düşünüyorsan insanların kafasını boş bırakma farklı şeyler düşünmesine izin verme al yarışmaya yarışmayı şarkıyı düşünsünler
boşta kalınca ne yönetim kalıyor ne efsane isimler
önerim Nuri yi de yarışmaya çağırın ayrıca çocuğun kafası dağılsın
tabi sen bilirsin iş sende bitecek dikta. bey.
:bid::007:
osmanın kellesini almak icab eder yönetime baş kaldırdı![]()
osmanın kellesini almak icab eder yönetime baş kaldırdı![]()
kimse bişey yapamaz ama bitek sen alırsın osmanın kellesini serkan![]()
forumda duygulara yer yoktur
osmanın katli temsili
![]()
forumda duygulara yer yoktur
osmanın katli temsili
![]()
Bugün yarışma olması neyi olumsuz etkiliyor da iptal oldu? Emrah Abi sen düzenlemeyecektin dimi yarışmayı?
Valla bana kalırsa da 25. yarışma daha özel bir sayı özel ve yeni bir format için.
Ama Emrah olmaz dedi dağıttı herkesi, yapacak bir şey yok sanırım.
zahmet olacak biliyorum ama biraz direnin laaa
[media]https://www.youtube.com/watch?v=tgPVvEp2YYU[/media]
Tamam düşüneceğim
Şu mesaja layk atın yoksa yarışma olmayacak gibi.![]()
Yav düşündüğümüz iki proje vardı.Birincisini bu yarışmada 2.sini diğer yarışmada yapacaktım.Şimdi siz çok istediniz 2. ile 1.nin yerini mi değiştirsem diye düşünüyorum