23. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 ksiide 17. oluoduk 19 da 15. olmusum

artisi iki tane tam puan (12) almisim

yani ilginc bir yarisma olmus cift tam puanla 15.

@Baris Goktas

@Ismail Cosgun

@Alpay Asma

@B. Arda Aycan

@Burak Pakdemir

@Ozan Tokgöz

@Uğur İz

@İsmail Çakır

@Ozan H. Yener

@Furkan KAN

@Gökhan Kim

evet beyler öncelikle hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. kımınız 12 puan verdi kımınız 1 ancak önemlı olan puan vermek. artık hepiniz çabımızın adını biliyorsunuz. " @Osman Uzdu yu şampiyon yapmak" bugun hedefimize 1 adım daha yaklaştık. yolarımıza yıldırımlar düşsede (@Emrah Yıldırım ) ideolojimizden asla taviz vermeyecek, omuz omuza savaşıp, göğüs göğüse mücadele etmeye devam edeceğiz. ve bir gün amacımız için yine baharlar gelecek...

Hayallerimizi gerçekleştirmeye okadar yakınsınız ki...

Allah yardımcınız olsun

hqdefault.jpg

Terim'e rağmen beğendim.

@Baris Goktas

@Ismail Cosgun

@Alpay Asma

@B. Arda Aycan

@Burak Pakdemir

@Ozan Tokgöz

@Uğur İz

@İsmail Çakır

@Ozan H. Yener

@Furkan KAN

@Gökhan Kim

evet beyler öncelikle hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. kımınız 12 puan verdi kımınız 1 ancak önemlı olan puan vermek. artık hepiniz çabımızın adını biliyorsunuz. " @Osman Uzdu yu şampiyon yapmak" bugun hedefimize 1 adım daha yaklaştık. yolarımıza yıldırımlar düşsede (@Emrah Yıldırım ) ideolojimizden asla taviz vermeyecek, omuz omuza savaşıp, göğüs göğüse mücadele etmeye devam edeceğiz. ve bir gün amacımız için yine baharlar gelecek...

Hayallerimizi gerçekleştirmeye okadar yakınsınız ki...

Allah yardımcınız olsun

hqdefault.jpg

3-4 yarışma öncesinde @Serkan Şakrak İzmir lobisi kuracağız, 1. hep bizden çıkacak demek suretiyle beni kandırırken "Karşim yanlış kişilerle iş birliği yapıyorsun, bu adam seni satar, bizim lobiye gel" deyip uyarmıştın beni ama seni dinlememiştim. Sonuç: Ortada lobinin "L" si yok, bize kalan hep küme düşme potası.

Gerekli evrakları pm atar mısın, lobinize başvuru yapıcam. (İstediğin zaman gelebilirsin demiştin) :nargile:

O2gD55.png

Kısa günün karı. :) Gerçi bir bu kadar da dün kazandık.

Layklarınızı helal edin lütfen. :encouragement:

3-4 yarışma öncesinde @Serkan Şakrak İzmir lobisi kuracağız, 1. hep bizden çıkacak demek suretiyle beni kandırırken "Karşim yanlış kişilerle iş birliği yapıyorsun, bu adam seni satar, bizim lobiye gel" deyip uyarmıştın beni ama seni dinlememiştim. Sonuç: Ortada lobinin "L" si yok, bize kalan hep küme düşme potası.

Gerekli evrakları pm atar mısın, lobinize başvuru yapıcam. (İstediğin zaman gelebilirsin demiştin) :nargile:

bahsettiğin zat oyledır. biz tanıdık ve lobiden yaka paça kovduk.

bir lobiye ihtiyacın varsa herzaman senın gıbı kaliteli lobidaşları bekleriz.

en izmirlisinden daha izmirli bi şekilde bilaader,klorak ve çiğdem deriz.

yeterki gel.

@Alpay Asma Berkan bladerimle ilgilen muhammed safa efendının yerıne genclık kollarında baslıycak.

Ben de mi yarışma düzenlesem, layklara bak valla :D

Güzel yarışmaydı.Acemiliğimizi yendik,gördük ki daha sağlam şarkılar ve lobi gerekliymiş.

bahsettiğin zat oyledır. biz tanıdık ve lobiden yaka paça kovduk.

bir lobiye ihtiyacın varsa herzaman senın gıbı kaliteli lobidaşları bekleriz.

en izmirlisinden daha izmirli bi şekilde bilaader,klorak ve çiğdem deriz.

yeterki gel.

Yaz o zaman Osman, zaten bu yarışmada sana yollamış olduğum 5 puanla ufaktan bi giriş yapmış sayılırım. Önce seni 1. yapalım sonra diğer lobidaşları... :encouragement:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt