23. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eminmisin iyi düsün

Tapatalk

1. Emrah sana onca laykı yedirmez.zaten bu hafta onca zarar etti

2. Sen yaparsan yine yöneticiler arasında yüksek oy dağılımı olur.

3. İsmi her türlü yolsuzlukla anılan birinin yarışma düzenlemesi nekadar sağlıklı olur? ( bkz: y.demirören'nin tff başkanı olması)

vsvsvs uzar gider.

Serkan yarışma düzenlesin diyen ya lobindendir ya da gönlü tertemiz bu kirli düzenin nasıl işlediğini kavrayamamış yurttaşlardır.

1. Emrah sana onca laykı yedirmez.zaten bu hafta onca zarar etti

2. Sen yaparsan yine yöneticiler arasında yüksek oy dağılımı olur.

3. İsmi her türlü yolsuzlukla anılan birinin yarışma düzenlemesi nekadar sağlıklı olur? ( bkz: y.demirören'nin tff başkanı olması)

vsvsvs uzar gider.

Serkan yarışma düzenlesin diyen ya lobindendir ya da gönlü tertemiz bu kirli düzenin nasıl işlediğini kavrayamamış yurttaşlardır.

Hacı herkese savaş açarsan başarılı olmak kolay değil.

Anlıyorum seni çok haklısın dik duruşunu bozmak istemiyorsun ama bir seferlik bence feragat et bundan.

Fatih Terim 6 şampiyonluğu alırken hepsinde diplomatik işleri iyi becerdiği için de aldı aslında.;)

Düşme hattındaki yerimi soğutmamam lazım , mümkünse bugün yapalım pls

Hacı herkese savaş açarsan başarılı olmak kolay değil.

Anlıyorum seni çok haklısın dik duruşunu bozmak istemiyorsun ama bir seferlik bence feragat et bundan.

Fatih Terim 6 şampiyonluğu alırken hepsinde diplomatik işleri iyi becerdiği için de aldı aslında.;)

yav olm. o nasıl bi final cümlesidr ya.

ya Alpay :@

yav olm. o nasıl bi final cümlesidr ya.

ya Alpay :mad:

Öyle ama Alex Ferguson'da aynı burada kızacak bir şey yok.

Saygı görmek, otoriter bir isim olmak, aranan olmak, güç dengesini iyi etüt etmek ve ona göre hareket etmek, oyuncusu üzerinde baskı unsuru olmadan ipleri elinde tutmak, gerektiğinde dikenini göstermek ve başaracak azim ve hırsa sahip olmak bunlar hep kazananların ortak özelliğidir.

Fatih Terim'de de hepsi mevcut mesela.

Ne zaman olacağı mühim değil. Sıradaki şarkım belli zaten. :) Gene 3 hali arasında kaldım. :confused:

Ben artık risk almayacağım.

Celine Dion ile katılsam Glee versiyonu yerine en az 4. idim dün.

O daha çok hoşuma gitti, onunla katıldım. Ama artık yapmam öyle şeyler, yemiyor bu yarışmada.

Neyse katılınca listeye yakışması umudu ile.

Tolga'dan bekliyoruz bizde. :D

Aslan elini taşın altına koydu sıra sizlerde artık.

Bu yarışma artık kim milyoner olmak ister gibi olmalı. Hani orda da Kenan Işık'ın yerin her hafta başka sunucu oluyor ya, işte bizde de Emrah gelene kadar herkes denemeli şansını :D

Görev beni çağırıyorsa memnuniyetle yaparım :D Emrah ilede bir konuşmak lazım önce. Tarihini falanda belirleyelim. Benim için sıkıntı yok vaktim var bu aralar.

Görev beni çağırıyorsa memnuniyetle yaparım :D Emrah ilede bir konuşmak lazım önce. Tarihini falanda belirleyelim. Benim için sıkıntı yok vaktim var bu aralar.

Yap işte bugün. Neyi bekliyorsun. Emrah her zaman halk ne isterse ondan yana olur. Halk istiyorsa bugün yap. Tabi isteyenler varsa bu mesajı layk etsin :P

Neyse şimdi maç izliyorum. Olur da başlık falan açarsanız beni kafadan yazın. :encouragement:

Ben her işimi planlı, programlı yaparım, düzenlediğim ilk yarışma olacak bunun içinde bir ön hazırlık yapmam gerekiyor. Oluşabilecek hataları engellemek için. Yarışma dün sonlandı. En kötü 1 gün geçsin yani üzerinden. Hem yarışmayı önceden duyurmamız gerekir, arkadaşlar mağdur olmasın, hem de Emrah beyin değerli görüşünü almam lazım önce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt