23. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada asıl plandığımız projelerden birisi Hall Of Fame şarkılar arasındaydı.Ancak sizler çok isteyince ani olmasın diye 25.yarışmaya erteledik. 25.yarışmaya özel 25 Hall Of Fame şarkı ve yarışmacı arasında yapacağım.Katılanlar şarkıları seçemeyecek şarkılar random şekilde dağıtılacak ve şarkı sahipleri aynı olamayacak şekilde verilecek :)

güç insanı delirtir demiştim inanmadınız.

ne oldu şimdi?

Allah Allah forumda moderasyonun onaylamadığı konu canlılığını mı sürdürecek :p gülerim buna :D

Dün yazmıştım ama

15 şampiyon var şu ana kadar. Yani 15 adet şarkı olacak en fazla.

Bir çok yeni yarışmacı da yarışmak istiyor ayrıca.

En azından 15+ 9(yeni yarışmacı) olacak şekilde yapılsa.

Şarkıları random dağıtmak yerine de ESKİ ŞAMPİYON'LAR DA %50 kendi şarkıları/veya dediğin gibi random dağıtılıarak, %50'de BU YARIŞMA İÇİN SEÇECEKLERİ YENİ ŞARKI İLE OY ALSA olur mu acaba?

DÜn yazmıştım ama

15 şampiyon var şu ana kadar. Yani 15 adet şarkı olacak en fazla.

Bir çok yeni yarışmacı da yarışmak istiyor ayrıca.

En azından 15+ 9(yeni yarışmacı) olacak şekilde yapılsa.

Şarkıları random dağıtmak yerine de ESKİ ŞAMPİYON'LAR DA %50 kendi şarkıları/veya onlardan biri, %50'de BU YARIŞMA İÇİN SEÇECEKLERİ YENİ ŞARKI İLE OY ALSA olur mu acaba?

Şimdi çok yorgunum pek anlamadım ama 25 şampiyon katılacak diye bir şey düşünmedik açıkcası :D konuyu açarız 25 kişi başvurur onlar yarışır diye düşündük :D geliştirebiliriz fikirlere açığız

Şimdi çok yorgunum pek anlamadım ama 25 şampiyon katılacak diye bir şey düşünmedik açıkcası :D konuyu açarız 25 kişi başvurur onlar yarışır diye düşündük :D geliştirebiliriz fikirlere açığız

Anlamaman normal ben bile kendi dediğimi anlamadım zaten, aynı durumdayım.

Yorgunluktan ölüyorum şu an. :D

Kafayı yediniz yarışma diye diye... Yok diye çıktım girdim baktım yine var demişsiniz. Kaçırsaydım görün bakın yarışma yine nasıl iptal oluyordu?

An itibariyle şarkımı belirledim. Çok içime sindi.

iki şarkı arasında o kadar çok kaldım ki biraz daha düşünürsem çocuğum olmayacak.:90:

f5.gif

Haydi ,

başlasın kayıtlar , wc.ye gitmedim altıma edeceğim şimdi ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt