23. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Serkan Şakrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ana kadar puanları bana ulaşan arkadaşların listesi.

Aaaa ben de gönderdim ama adım listede neden yok diyorsanız lütfen bildirin. Çünkü dünden beri pm-lerin ardı arkası kesilmedi. Arada kaynamış olanlar olabilir. Ve hala göndermeyenleriniz varsa yavaş-yavaş göndermeye başlasanız sevinirim. :ka19:

@Levent Akgün

@Serkan Şakrak

@Tolga Aybakan

@Alpay Asma

@Faruk Yavuz

@Muhammed Safa Eker

@Caner Paşa

@Burak Pakdemir

@Ertuğrul Akkaya

@Ozan Tokgöz

@Ismail Cosgun

@B. Arda Aycan

@Osman Uzdu

@Murat Akbulak

@Baris Goktas

@Uğur İz

Puanları yolladım çoğu şarkıya yazık olacak.

Şu ana kadar puanları bana ulaşan arkadaşların listesi.

Aaaa ben de gönderdim ama adım listede neden yok diyorsanız lütfen bildirin. Çünkü dünden beri pm-lerin ardı arkası kesilmedi. Arada kaynamış olanlar olabilir. Ve hala göndermeyenleriniz varsa yavaş-yavaş göndermeye başlasanız sevinirim. :ka19:

@Levent Akgün

@Serkan Şakrak

@Tolga Aybakan

@Alpay Asma

@Faruk Yavuz

@Muhammed Safa Eker

@Caner Paşa

@Burak Pakdemir

@Ertuğrul Akkaya

@Ozan Tokgöz

@Ismail Cosgun

@B. Arda Aycan

@Osman Uzdu

@Murat Akbulak

@Baris Goktas

@Murat Kayanda

Az önce yolladım

Beyler, her şey yolunda gider, puanları da zamanında alırsam, sonuçları 21:00-da Hollanda maçından sonra açıklayacağım. Haberiniz olsun. :ka19:

Playlist çok iyi yalnız, kazanını şimdiden tebrik ediyorum.

Yeni bakıyorum playliste daha önce katılan şarkı var gerçekten iyi bir derece alacak yine :(

Benim puanlar da tamamdır.

10 ve 12 puan verdiğim şarkıların sırasında çok tereddüt ettim göndermeden önce son kez dinledim ve ikisinin yerini değiştirerek yolladım.

Puanları gönderdim çok çok kaliteli şarkılar var benim şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli playlist şüphesiz bu o yüzden pek hakkaniyetli bir dağıtım yaptığımı söyleyemeyeceğim en az 12-13 yüksek puan hak eden şarkı var

Puanları gönderdim çok çok kaliteli şarkılar var benim şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli playlist şüphesiz bu o yüzden pek hakkaniyetli bir dağıtım yaptığımı söyleyemeyeceğim en az 12-13 yüksek puan hak eden şarkı var

12 puani bana verdiysen sorun degil.

Holland macindan sonra anca gönderebilicem. :o

Tapa

Puanlamamı çok hakkaniyetle yaptığıma inanmakla beraber bu yarışmayı ilk 10'da bitirmeyi düşünüyorum :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt