23 Günde 1'i Derbi 6 Dev Maç!

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5bc4c56e66a97cf20bbc17e4

Milli ara sonrası Galatasaray’ı çok zorlu bir fikstür bekliyor. Sarı-Kırmızılılar, 23 gün içinde, 1’i Fenerbahçe derbisi, 2’si Şampiyonlar Ligi’nde Schalke sınavı, 3 de Süper Lig maçı olmak üzere 6 kritik sınava çıkacak.

Galatasaray’ı önümüzdeki 23 günlük süreçte, çok zorlu bir fikstür bekliyor... Milli ara sonrası sezona kaldığı yerden devam edecek olan Sarı-Kırmızılı ekip hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde son derece kritik 6 sınava çıkacak. Yani Aslan, ortalama her 4 günden daha az bir vakitte maç oynamış olacak. Üstelik, bu 6 karşılaşmadan 1’i Fenerbahçe derbisi...

Viraj sonunda milli maçlar

Aslan’ın ilk rakibi cuma günü Türk Telekom Stadı’nda Bursaspor olacak. Bu karşılaşmayı takip eden çarşamba günü, Aslan Şampiyonlar Ligi’nde Schalke’yi ağırlayacak. Sadece 4 gün sonra ligde Yeni Malatya deplasmanına gidecek olan Cim Bom, aynı hafta cuma günü kendi sahasında Fenerbahçe derbisine çıkacak. Bu dev maç sonrası salı günü Almanya’da Schalke rövanşı, dönüşte de cumartesi günü ligde Kayserispor deplasmanı, Galatasaray’ı bekleyen diğer sınavlar olacak. 10 Kasım’daki bu maçın ardından milli sınavlar nedeniyle lige tekrar ara verilecek.

Fanatik

6 zorlu maç değil de onlardan sonra gene bir milli ara gelmesi üzdü. Nefret ediyorum milli aradan arkadaş bir hobim var ona da darbe vuruluyor. Hayat damarlarımdan biri kesilmiş gibi hissediyorum.

15 kisiye saldirip vurup vurup saymayacagiz lakin kalabaliktan kafa goz yarik cikacagiz gibi gorunuyor

Yav şu haberi yapan adamların olduğu yerde bir kişinin bile matematiği yok mudur ki 4 günden bile az süre diyorlar. 23'ü 6'ya böl aaaaa 4 günden bile az değil mi. Hemen haber yapalım. Tek uyanık sizsiniz zaten

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sıkıntılı bir süreç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayseri ve Schalke deplasmani haric altindan kalkinabilecek bir sürec.

Tamam, ok, intihar ediyorum mutlu musun?

gerçekçi olun yeter

yönetimin her hamlesine, oyuncuların her birine sallayıp gram top oynatamayan hocaya tek kelime etmiyorsunuz bi de üstüne maçlarla ilgili pembe tablolar çiziyorsunuz , gülünç geliyor bana

GSC App

gerçekçi olun yeter

yönetimin her hamlesine, oyuncuların her birine sallayıp gram top oynatamayan hocaya tek kelime etmiyorsunuz bi de üstüne maçlarla ilgili pembe tablolar çiziyorsunuz , gülünç geliyor bana

GSC App
Bunun adi kredi ve güvendir.
Yönetime güveniyordum ama taraftari aptal yerine koymaya calistiklari an güvenim bitti.
Hic öyle transfer falan da degil, aptal yerine koyma cabalari.
Oyunculara gelince, o oyuncular önce bir aciklasin bakalim ic sahada aslan kesilip dis sahada neden kümeslerine girilen tavuk gibi oluyorlar?
Bunu teknik direktör mü söylüyor oyunculara?
Bugün bu malzeme ile, su an olan durumdan daha iyi olmayi gectim bu durumda tutabilecek kimi tavsiye ediyorsun?

Geri
Üst Alt