hoca gitsin diyen yok ama artık antrenmanlarda bir şeylerin çalışıldığını falan görelim sahada , fatih terimin başarılı olmasını istemiyorsam namerdim ancak çoğu maçtan bu ligde kötünün iyisi olduğumuz dışında bir çıkarım yapamıyorum ne yazık ki , suçu sadece oyunculara atmak kolaycılık veya adamcılık oluyor
GSC App
Ben senin Fatih hoca gitsin dedigini söylemiyorum ama ic saha ile deplasmanda gündüz ile gece kadar farkli olan bir takim var.
Futbolcudan bahsediyoruz yani kocaman adamlar, bu adamlar bunu kendilerine nasil acikliyorlar bunu ögrenmeyi cok istiyorum.
Calisilmadigi konusuna mesela katilmiyorum, cünkü son iki deplasman maci mesela iyi maclar cikardik.
Porto macinda ürettik cünkü rakip o kadar kapanmadi ama bu sefer bitiricilik basimiza bela oldu.
Daha bitirici forvetimiz olsaydi belki farkli olurdu demekten baska bir sey gelmiyor elimizden.
Antalya macinda üretken degildik cünkü rakip kapandi ama önceki deplasmanlara göre oyunun hakimiyetini elimizden kacirmadik.
Orta sahamiz daha iyi olsaydi belki de daha üretken olurduk demekten baska bir sey gelmiyor elimizden.
Benim buradan cikardigim sonuc Fatih hoca elindeki malzeme ile cok da kötü bir is cikarmiyor aslinda.
Oyuncular istedigi zaman deplasmanda da futbol oynayabildiklerini gösterdiler.
Fatih hocanin hatalari var, zaten hocanin hatasiz bir ilah gibi gösterilmesini anlamiyorum ya neyse ama Fatih hocanin kredisi ile Fatih hocaya olan güven baska.
Asagi yukari ayni takim, gecen sene gelmeden önce de söyledim hala ayni fikirdeyim, bu malzeme ile mesela Tudor´un sampiyon yapabilecegine inanmiyordum ama Fatih hocanin yapabilecegine inaniyordum.
Bu sezon ayni fikirdeyim cünkü ne yönetime, ne de gündüz ile gece kadar farkli performanslar sergileyen oyunculara güveniyorum, sadece Fatih hocaya.