#23 Kaan Ayhan

2 bayern maçındaki ptsler de icardo yüzünden gitti

ilkinde kazımın kamilliği söz konusuydu sanırım
ikincide de hakemin ipnetorluğu
yani mauro abiye yükler miyim, belki külliyen izlersem maçları evet ama yine de en büyük faktör Bahtsızlık idi

ilkinde kazımın kamilliği söz konusuydu sanırım
ikincide de hakemin ipnetorluğu
yani mauro abiye yükler miyim, belki külliyen izlersem maçları evet ama yine de en büyük faktör Bahtsızlık idi
by jölenin içine etmediği maçı mı war zaten

ikinci de hakem apo'nun kaptığı topta faul vermek dışında hata yapmadı. okan niye sövdü onu anlamadım.

ilk maçta da müsaitken topukla deneyip kaçırmıştı icardo. zaten o maçtan sonra kıl olmaya başladım.

iptal olan gol vardı bi de onların attığı golde ofsayt
öyle hatırlıom yani
g. veren bi hakem heyeti vardı diye zihnimde kategorize etmişim
bayernin gol ofsayt değildi yaw. aktif zımbırtısına baktılar bence o da yoktu.

bizim gol de ofsayt. yarı otomatik sistemine güveniyom.

by jölenin içine etmediği maçı mı war zaten

ikinci de hakem apo'nun kaptığı topta faul vermek dışında hata yapmadı. okan niye sövdü onu anlamadım.

ilk maçta da müsaitken topukla deneyip kaçırmıştı icardo. zaten o maçtan sonra kıl olmaya başladım.
Torreiranın havadan pasına gelişine vursa maçı kazanmıştık

Merkeze geçmesi gerekir ama geçemiyor. Çok acı.

İcardi beni bul. Boşanma davandan da sıyırayım seni. Benden ala seni savunanı bulamazsın. @Uğur İz babayı bile pes ettirdik :/

Neyse Kaan Ayhan'ın konusunu gasp etmeyelim.

Son msj, kill the 'bunny! :d

Doğru ama Bayern maçını onun yüzünden verdiğimiz gerçeği değişmiyor. Bu sene de onun yüzünden CL'ye gidemedik (Hayırlı oldu orası ayrı)

Açıkçası ŞL'den AL'ye, AL'den de Konfederasyon ligine en azından 2'şer takım düşmeli. Bu ligten düşüp devam etme olayını yeniden yapacaklardır illa ki.

Çünkü ŞL'ye katılmak, para vesaire ne kadar önemli olsa da ŞL'ye düzenli katılan takımların %90'nının bu kupayı kazanamayacağı garanti. Ama en azından AL veya KL'de bir avrupa kupası kaldırma ihtimalin bulunuyor.

Ve Konfederasyon Ligi DAHİ olsa avrupadan bir kupayı ben çok önemsiyorum.

Hatta şöyle söyleyeyim benim için Konfederasyon Ligi Kupası > ŞL çeyrek finali.

Adamına koşmaya üşenip rakibi pozisyona sokuyor, kart görüyor. Sağ beke tereddüt edilmeyecek birini bulmak lazım.

13 top kaybı yapmıs herif

tüm topları rakibe attı bi tane olumlu iş yok

Kaan bir ara prime bir dönem yaşadı. Gerçek Kaan bu zaten. Alternatif oyuncu. Kaan hiçbir zaman Galatasaray 11’inde yer alacak bir oyuncu olmadı.

Geri
Üst Alt