#23 Kaan Ayhan

Abi bu adamın bu kadar temposuz olmasını aklım almıyor Bir de temposu olmayan bir adam bek oynatılıyor .

Aldığı bütün pasları geri atıyor bindirme, adam geçme yok.

Maalesef takımda bayır aşağı giden isimlerden birisi kendisidir.

Maç 0-0 iken Sara bir pozisyonda 3 kişiyi aynı anda ekarte etti. Pası Kaan’a attı Kaan önüne dönse gitse veya tekrar Sara’ya verse atak olacak gitti geri attı. Sonra Sara geldi geri aldı topu falan. Neyse harcadığımız efora yazık. Sara’nın emeğine yazık.

Bek var maç alıyor(Boey), bek var sadece takılıyor.

benim bir teorim var bana göre futbolda fiziksel seviyesi en ufak düşüş gösteren eskiden yapabildiği şeyleri artık yapamayan her topçu yaşı kaç olursa olsun o takımdan gönderilmeli. Kaan Ayhan ve Apoker bunun en net örnekleri ikisi de fiziki olarak geldiklerinin inanılmaz gerisindeler artık. Toreyra bile sorgulanabilecek seviyede şuan bu konuda.

Bu maçtan sonra bu adama sağ bekte 1 dakika bile süre veren futboldan gram anlamiyordur. İlk golde aldığı pozisyona bakın kafayı yersiniz. Boş boş tehlikeli yerlerde de yaptığı fauller tuzu biberi. Paslarin çoğu da geriye. İleriye vurduklari da rastgele. Hücuma zaten katkısı çok düşük, defanstada vasat yani zeki yavru ne oynayacaksa onu oynuyor işte. Bu arkadaşı orta saha rotasyonun da değerlendirmek lazım. Sağ bek falan olmaz bu adamdan.

rotasyon yolu göründü

Kaan + Abdülkerim + Davinson bu üçlünün üstüne iki transfer daha lazım aslında

çünkü sağ/orta stoper olarak ligde götürebilir bizi ama zor maçlarda sıkıntı yaşatır

iki stoper almalıyız bir değil

dörtlü garabetinde sağ bek olayını bir daha izlemeyiz diye düşünüyorum

orta sahada da fayda alırız bu arada

Top sürmeyen, kagni gibi adami sag bek yaptik. Sağ bekin yapması gereken hiçbir şeyi yapmıyor. Okanin inatlarindan biri

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımın ileriye hızlı çıkamamasında 3 etken var

.Top Kaan Ayhandadır
.Top Torreiradadır
.Top Apodadır

bu 3lü uyuşuk futbolun baş nedeni. Dikine veya kanatta boştaki adamları asla görmüyorlar 2-3 kez topla düşündükten sonra karar veriyorlar

hakemle konuşma hakkına sahip fake kaptan kendisi oldu galiba
kaptan muslera olduğu için diğer oyunculardan birinin hakemle muhabbet etme hakkı var ve bu torreira idi bütün sene
ama son maçlardan birinde hakemin kaanı çağırdığını gördüm rakip kaptanla birlikte. yani torreiraın o hakkı kaana geçmiş olabilir. ya da hakem torreira uzak diye kaana sen gel dedi o da olabilir.
torreira ile ilgili bir anekdot olarak not düşelim

Şu başlıktaki son yorumlar mest etti etti çok mutluyum, oyun zekası yüksek argümanı altında 2 senedir işkence ediyor bize, aynı şekilde berkan ve apo da öyle. Yukarıdaki Ozan hocanın yorumuna katılıyorum, hızı olmayan, fizikseli düşük adamı ekarte edicen isterse zidane olsun avrupa futbolu kabul etmiyor bu adamları artık, iki tane siyahi gelip canını okuyor. Niyeti karakteri iyi olabilir ama 2008 yılında değiliz artık. Super ligin manipülasyonuna kapılıp avrupa hayallerimizi mahvettik bu isimlerle. Bu arada bu isimleri hoca farklı mevkilere devşirterek kariyerlerini uzattı berkan ve kaan 5 hafta kendi mevkilerinde oynasınlar duman oluruz.

Kaan'ı çok seviyorum, iş ahlakı yüksek bir profil. Adamı sağ bek kullanarak mevcut iyi taraflarını da piç ediyoruz sonra gelip adama kızıyoruz. Gayet faydalı bir adam, doğru kullanılırsa.

Kırmızı yemeye and içmiş gibi sahada. Geçen sezon ki prag maçından sonra bu maçta da imzasını bırakmak istiyor sanırım.

Topsuz koşularıyla öne çıkan takıma karşı hem Mertens hem Kaan ile çıkmak yerine gençleri atsa nasıl olurdu acaba.

Koşamayan, press yapamayan, verkaça koşmayan orta saha m olurmuş. Miadı dolan bir futbolcu daha.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sarayıda bitirdi herif

yanında duramıyor adamın

Geri
Üst Alt