#23 Kaan Ayhan

Son 30 yılda Galatasaray'da oynayan toplam 2 oyuncudan nefret etmiştim. Kaan, 3. olma yolunda gidiyor. Bunu oynamaya çalıştığı spor dalı ile ilgisi yok zira futbol oynadığını düşünmüyorum. Hizipçi bir karakter gibi şu Almancı tayfanın başı çektiğini düşünüyorum. Ben Galatasaray içerisinde oluşan kliğin kokusunu 1000 km öteden alırım. Bu adam bize zararlı.

Berkan'ın veda videosunda da yalandan 1 sn yandan sarılıp çekiliyor. O kadar mesainiz var, nasıl kaptan anlamıyorum

sirf gurbolarin örgüt lideri olduğu icin okan hocaya "ilkay'a gerek yok yav" diye fikir belirtmiş olabilir

2 avrupa sezonunu yakmış adama zam verip 100 kilo olmasını seyrediyoruz, orta sahaya adam almıyoruz. takım çiftliğe dönmüş başımızdakine de oyuncuları iyi idare eden hoca diyoruz.

Suç bu ve bunun gibilerde değil başımızdaki adamda. Başka bir büyük takımda idmana dahi almazlar bunun gibi hem kendine bakmayan, hem de verimsiz adamları. Ama bizim hocaya göre bu adam. Mevkiye göre değil her yere joker.

Pep tatilden sonra ruh hastasi gibi oyuncularin kilo ve yag oranini kontrol ediyordu. Belirli rakamlari gecen oynayamiyor. bizde hoca hic birseyi iplemiyor gibi. Oyuncular küsmesin yeter diye düsünüyor herhalde
Mourinho da kilolu diye maximen'i kadro dışı bırakmıştı.

Oynamadığı için attığı tripler saçma

Kardeş sen yedek kulübesine hapsolmadın ki

Sakatlandın

Bunun yerine Maestro alınsın dedik dinletemedik kimseye.

ıslıklanır diye atamadı okan hocamız sahaya , ilk deplasmanda oynatır ama herkes her şey farkında ama bu torpil ve kayırma neden o zaman hoca??

bu adam normalde disiplinli bir adma imajı veriyor. Fakat bu bile saldığına göre kemerburgazda nasıl bir ortam var siz düşünün.

milli takımda sakatlandığı zaman hadi eyw. demeliydik.

ben sakat futbolcuya zerre tahammül edemiyorum. messi değil babam bile olsa tanımazdım

Kaan'ı dikkatle izleyin 😁 2028'e kadar kim sözleşmesini uzattırdı? Uzattıranla sonra nefret etmeyin ama oluyor. Sevmeyebilirmişiz ama nefret de neyin nesiymiş...biz kötüyüz ayneeeen
Yav hadi oradan
Gülme emojisi koyarken hiç utanmadım. Utanması gerekenler utansın

Hadi icardi'nin belli bir kredisi var o yapacağını yaptı sen kim oluyorsunda böyle geziyorsun bilader ya. Biz selcuk inan gibi bir herifi eleştirdğimiz dönem bile o sadece uykulu durur vaziyetteydi böyle kilo falan da almadı. bu son dönem oyuncuları ne kadar sorumsuz başı boş tipler bir de kalkıp bunlarla sözleşme uzatıyorlar.

Bu arkadaş kendini dünya yıldızı falan sanıyor herhalde. Senin burda olman bile büyük şans her gün şükretmen lazım. Kendine bakmadığın gibi City maçına girme şansı gelmiş eline sahada dolanıyorsun. Bu zihniyetteki oyuncular kadro dışı kalmalı.

Bunun kontrat imzalaması tamamen okan buruk icraatıdır. Takım içi hiyerarşi diye diye böyle bitikleri kadroda tutmaya bayılıyor.

Fizik olarak toparlamis gördüm

Bir iki hafta önce olsa cardozo ile olan pozisyon da geri de kalmisti

Geri
Üst Alt