#23 Kaan Ayhan

Golunu attin artik Samsunspor'a biraz yardimci ol onlarin ihtiyaci var sana.

1000163839.webp

ÖZEL HABER

Kaan Ayhan'ın aşırı kasları Milli Takım kampında kıskançlık yaratmasın diye kendi isteğiyle 3 XL antrenman kıyafetleri giydiği belirtildi.

Hareketi 100 de 100 taraftara karsiydi. Showuna koysunlar. Insan böyle rezil olup elendikten sonra öyle sevinmez. Umarim bu sezon kadroda olmaz.

an itibari ile dünya kupasında son golümüzü atan oyuncudur.

Yıl 2052: Dünya Kupasında son golümüzü atan oyuncu Kaan Ayhan.

insanın sevinmeye utanacağı yerde tüm tuslara basıp değişik bir sevinc yaptı. eleştiriler de haklı. tüm sezon forma giymemis oyuncuları milli takıma çağırdılar. kaan da haketmedi orayı samet de merih de.

ben anlamıyorum zaten bu sektörden milyonlar kazanıp kötü zamanda elestirileri kaldıramayan pamuksu topcuları. en ağırı bu işin anana babana sövülmesidir ona bile kulaklarını kapayacaksın. gereksiz pohpohlanınca bir allahın kulu da cıkıp biz bu kadar övgüyü de haketmedik aslında demiyorken, işler tersine gidince bu kadar hassas olmalarının hiçbir mantıklı açıklaması yok. bu işin fıtratında var bu. kazanırsan övülürsün, kaybedersen sövülürsün.

Sadece golden sonraki sevinçlerini editleyen bir şorts gördüm. 3 dakika filan sevinmiş herhalde, 7 farklı sevinç yapmış, oldukça çiğ duruyor.

Geri
Üst Alt