#23 Kaan Ayhan

Profesyonelliğine zaten kimse birşey demez ama Kaan futbolu baya iyi biliyor anlıyor yani top nereden geliyor nere gidiyor nerede durmalı maç nasıl ne şekilde devam ediyor acayip bir futbol zekası var, isteyip üstüne düşerse ileride çok iyi bir antrenör olabilir bence.

hakettigi deger verilmiyor... 1996-2000 kadrosu kokusu aliyorum... o zamanlar da cok joker oyuncu vardi, nereye koysan oynuyorlardi bana bugün nedense ümit davalayi hatirlatti, nereye koysan oynuyor aslan parcasi

Bir takimda tek bir joker oyuncu bile büyük bir lütuf iken bizde BAY disinda bir de ikinci bir joker oyuncu var Kaan sayesinde.

En basitinden Kaan olmasa CL'de direkt sonuncu olurduk muhtemelen orta saha eksikligi yüzünden.

hakettigi deger verilmiyor... 1996-2000 kadrosu kokusu aliyorum... o zamanlar da cok joker oyuncu vardi, nereye koysan oynuyorlardi bana bugün nedense ümit davalayi hatirlatti, nereye koysan oynuyor aslan parcasi
Kesinlikle 96 20 arası topçularımızı hatırlatıyor barış alper ile beraber

Konyaspor maçında sağ bek oynadı 2 tane net asisti güme gitti bugün yine Mertens'e kestiği orta muazzamdı üstüne gol attı inanılmaz bir adam çok büyük saygı duyuyorum.

🧿🧿🧿. Sağlam bir 6 numara alınmamış olmasının tek olumlu tarafı belki de. Orada oynama şansı bulmamış olsa, şu an gözden çıkarılma noktasına bile gelebilirdi...

Takımda 6 no pozisyonu için ilk tercih olması gerektiğini söyleyen nadir kişilerdenimdir; ben bile ayağının bu kadar temiz, oyun görüşünün yüksek olduğunu bilmezdim. Karakter yansımasını ayrıca seviyorum...:hat::tbr:

3 kelime ile anlatmak gerekirse harikulade, şahane, azametli
2 kelime ile anlatmak gerekirse arslan cimbomlu
Tek kelime ile anlatmak gerekirse fußballgott

Sezon sonuna kadar as sol bekimiz olması gerektiği görüşündeyim. Epeydir orada görmek istiyorum Barış'ın ileride daha yararlı olduğu kanaatindeyim

Maçı izlemedim bu arada :asd:

Bu adam Avrupa’da potansiyelinin altında kalmış. Beklentilerin çok üzerinde bir performans gösteriyor.

Bana göre en iyi oyuncumuz. Adam her mevkide mi iyi oynar yahu. Kaan deyince akla istikrar, güven ve zeka geliyor resmen.

Kaan Ayhan'daki vizyonu ve oyun bilgisini Barış'a versen Barış şu an dünyanın en büyük kulüplerinde banko ilk 18'de yer alır.

Kaan Ayhan hem bizim için bir şans. Galatasaray da kendisini için bir şans oldu. 29 yaşında ve 32-33 yaşına kadar bu istikrarı sürdürürse bu çatı altında şampiyonluklar kazanmaya devam edebilir ve unutulmaz Galatasaray oyuncuları arasında ismini yazdırır.

1705917680655.webp

Geri
Üst Alt